Dreaming of this

 
Godkväll mina kära. Var ska jag börja? Önskar att jag befann mig på bilden ovan... Det här stackars brasilianska visat tar ALL min kraft och energi just nu. Har en app där jag lägger in mitt dagliga mående och kroppens status varje dag för att hålla koll och det har aldrig varit så mycket, "stressad, ängslig" osv. Nu verkar vi ÄNTLIGEN börja närma oss en lösning här. Det som fattas nu är ett dokument från min skola i Paris, och efter att ha dragit in sju personer i detta inklusive rektor, verkar vi äntligen kunna se mållinjen. Helt otroligt egentligen. Den franska administrationen hörni... :-) Kommer nog gråta av lättnad när jag väl har visat i handen, det är jag nästan säker på haha.
 
Förutom denna trevlighet har jag åkt runt till diverse myndighter de senaste dagarna för att få tillbaka min sociala trygghet i Finland (blev nekad för fjärde gången), notarieföra dokument (jag visste inte heller vad det var), fixa studiestödet (efter några om och men) och teckna om min reseförsäkring. Det är ett härligt liv man lever, eller hur? Jag tänker att allt detta kommer vara värt det, att få fara till Brasilien, och sedan ha min kandidat till sommaren. 
 
Annars då så har jag jobbat i skolan tre dagar i streck och tränat varje dag. Idag var jag på gymmet två gånger, känns bra. Imorgon blir en aningen lugnare, allt borde lösa sig med visat (peppar, peppar), ska fixa ett sista dokument till ambassaden och sedan ska jag träna med moder jord 
 
Kram på er