Veckans planer

 
Godkväll på er. Tänkte bli en sån där duktig bloggare nu och vara aktiv osv så vi kör ett veckans planer så kan ni få se hur en typisk vecka i min tillvaro ser ut just nu. 
 
MÅNDAG: Ja, den här dagen är ju nästan slut men här ovan ser ni iallafall en bild på mig idag från pappas båt. Är egentligen starkt emot selfies (kanske för att jag inte blir bra på dem??) men det fick bli en ändå. Hade en mysig dag med pappa med lunch och kaffe på båten innan han följde mig till stationen. Nu har jag landat hemma i soffan och slängt i mig lite pasta och resten av kvällen fortsätter i chillmode deluxe.
 
TISDAG: Skola och finanskurs hela dagen, alltså va haha ibland undrar jag vad jag pluggar egentligen. Efter skolan ska jag snabbt hem en sväng innan det blir en timme engelska med min elev och därefter kör. Vi ska börja med luciasångerna ÄNTLIGEN <3 Sen på kvällen ska jag också börja jobba hemifrån med en ny praktik, ska bli spännande, mer om det sen. 
 
ONSDAG: Har bara två timmar spanska på eftermiddagen i skolan, typ mitt favoritämne så det är sköönt. Vi har en ny lärare från Argentina som är ganska rolig. På morgonen ska jag ta mig ut och träna om förkylningen har gett med sig och på kvällen ska jag förhoppningsvis träffa min saknade vän Jenny som varit borta över helgen. 
 
TORSDAG: Veckans längsta dag i skolan, 9-18.30. Sista lektionen sitter alla och suckar och tittar uppgivet på varandra haha, det är tufft med universitet ibland. Inga planer än så länge för kvällen, brukar vara ganska färdig på torsdagkvällar. Antagligen jobba lite för praktiken. 
 
FREDAG: Ledig som vanligt, älskar't. Dock ska jag till skolan och jobba på ett marknadsföringsprojekt som är ett grupparbete. Helt okej ändå, gillar marknadsföring! Kanske hinner träna också före kvällen för då ska jag till Emily med favoriterna Jenny, David och Aaron på middag och sleepover som det ser ut nu. Älskar detta gäng, ser så mycket fram emot det. Nu när det är #soberOctober får man sysselsätta sig med annat än att festa hehe. Hittills inga problem alls, snarare tvärtom! Heja heja.
 
LÖRDAG: Inga planer nästan. Kanske träna, kanske njuta av solen i nån park om det är fint väder. Jobba lite för praktiken möjligtvis? På kvällen blir det nog något upptåg med Jenny hehe.
 
SÖNDAG: Helt tomt än så länge, vi får se vad som dyker upp. Älskar lediga dagar, har blivit bättre på att njuta av att göra ingenting nu. Har någon sorts innre frid i själen, låter flummigt men men.