Veckans planer

 
Hej på er och glad måndag! Tänkte att vi kör igång den här veckan med ett veckans planer inlägg.
 
MÅNDAG: Idag vaknade jag av mig själv vid nio och gick ut på en morgonpromenad på 3,5 km. Riktigt skön start på dagen (och veckan). Måste bara tipsa om podcasten Rebecca Stella & Vanessa: Nu börjar livet. En av mina favoritpoddar. Nu sitter jag här och äter en ordentlig frukost bestående av avocadomackor, gröt och smoothie, mmm. Idag har jag en lektion marketing och sen ska jag hem till Emily och äta middag med henne och Jenny. Bra måndag!
 
TISDAG: Våra lektioner för dagen är inställda så jag är helt ledig! Vilken grej! Ska iallafall börja dagen med att simma 1 km tänkte jag och sen ska jag plugga inför ett prov på onsdagen. På kvällen har jag engelskalektion med min elev och sedan körövning plus fika såklart.
 
ONSDAG: Har ett prov och en lektion på eftermiddagen så ska starta dagen med en springtur. Sedan skola och på kvällen ska jag bara packa och göra mig klar för...
 
TORSDAG/FREDAG/LÖRDAG: ... Marbella! Mitt flyg går redan kl.7 på morgonen så det blir att beställa en uber tiiidigt. Det som är skönt är att jag får hela torsdagen där då, så det är helt klart värt en tidig uppstigning. Får se vad vi hittar på! Vet att jag vill gå på en hike i bergen igen, äta på någon najs restaurang och försöka få en liten bränna. Såå taggad på dessa dagar! Massa kvalitetstid.
 
SÖNDAG: Flyger hem vid två på eftermiddagen och ska nog bara packa upp och fixa här hemma på kvällen. Klart slut!