Tillbaka i Paris

Bilden kan innehålla: en eller flera personer, personer som står, himmel, moln, utomhus, vatten och natur
 
HEJ VÄNNER! Det var inte igår! Jag är tillbaka i Paris och livet leker. Har dock haft strul med min dator som varit på reparation i två veckor, därav inget bloggande. Men nu så! Skolan har dragit igång och allt är som vanligt igen. Vi har en hel drös utbytesstudenter i klassen så det är skoj, och så är alla lektioner på engelska. Skönt! 
 
Annars då så har jag mest träffat vänner och försökt hinna med att göra så mycket som möjligt de senaste veckorna. Förra veckan var det fashion week så då blev det några partykvällar, såklart. Nu däremot, nu kör vi #SoberOctober, dag fem idag! Kände att det behövdes efter september. Så nu blir det fokus på välmående, bra mat och träning. Är lite förkyld för tillfället så försöker kurera mig så gott det går. 
 
Idag är det fredag och jag är taggad på livet. Har en ledig helg framför mig och det ska bli så trevligt. Idag flummar jag runt på stan och njuter av det strålande höstvädret. Har endast på mig en kavaj, och solbrillor, så skönt. Det känns som att det har varit sommar i ett år vid det här laget. Sitter för tillfället på Starbucks vid Operan och sippar på en pumpkin spice latte på mandelmjölk, mums!

Ikväll ska jag till Emily på middag i hennes nya lägenhet, blir mysigt. Imorgon ska jag träna med Millija, äta lunch med Anna och på kvällen blir det middag och eventuellt sleepover med tjejerna från praktiken. Den sociala kalendern är full för det mesta, precis som jag gillar't! På söndag har vi konsert med kören i den danska kyrkan, ser fram emot det. Nästa vecka börjar vi öva inför lucia, gissa vem som är taggad? Hehe. 
 
Nu ska jag strosa runt lite innan jag drar hem. Tror det blir en springrunda faktiskt, underbart väder somsagt. Vi hörs SNART igen, ska försöka vara duktig med bloggandet nu. Kram!