Helgen i bilder

 
Vi kör en helgen i bilder! I fredags började jag dagen med att promenera till poolen och simma 1 km. Skön start på dagen och har fortfarande träningsvärk idag söndag hehe...
 
 
Därefter mötte jag upp några ur klassen för att jobba på ett grupparbete och sedan hängde jag med Jenny.
 
 
Underbart väder hela helgen!
 
 
Hos Emily bjöd Jenny och undertecknad gänget på enchiladas och fin solnedgång. Eller iallafall det förstnämnda. Så mysig kväll med många skratt, mer sånt!
 
 
Lördagmorgon var jag uppe (nästan) med tuppen för att ha en engelskalektion. Alltid lika skoj. 
 
 
Sedan bjöd jag girlsen på brunch. Det blev bananpannkakor och avotoasts, inte helt ovanligt här hemma. Älskar brunch, hur mainstream det än må vara.
 
 
Det bjöds på strålande klänning och 25 grader så en gammal klänning från GAP fick åka på, och favvotofflorna. Hängde i Palais Royal trädgården med Emily och hade det mysigt.
 
 
Idag söndag startade jag dagen med en 6 km springrunda. Oj vad härligt!!
 
 
Sedan mötte jag upp Brooke på Comptoir des Arts och käkade burgare. Bra söndagslunch.
 
 
Mmmh.
 
 
Njöt av att kunna gå barbent ännu en dag.
 
 
Mötte upp min vän Melissa från praktiken efter lunchen och åt vår favvoglass från Amarino. Jag tog chokladsorbet, JAPP, ni läste rätt, och hallonsorbet. Så gott.
 
 
Därefter mötte jag upp den här favoriten och promenerade omkring och snackade om livet. Slog oss även ner på en uteservering en stund och vilade fötterna.
 
 
Avslutade denna helg med att beundra den vackra solnedgången vid Eiffeltornet. Lever jag i en dröm? Jag tror det. Vilken helg!<3