Fredagslista

 

Vad har du på dig idag?

Svarta favoritbyxorna från Zara i stretchigt kostymtyg med slits fram och hög midja. Så snygga! Till det en svart topp, svart kavaj från Tiger of Sweden och mina "Gucci" loafers. Har verkligen snöat in mig på helsvarta outfits.

Vad lyssnar du på idag?

Shallow för fulla muggar. Får inte nog!

Vad är du på för humör idag?

Taggad på helg och massa skoj! Sov bra inatt så vaknade nio av mig själv (inte alltid det händer).

Helgens planer?

Idag (fredag) har jag varit och simmat 1 km, träffat några klasskamrater för ett grupparbete och nu ska jag just möta upp Jenny för lite häng innan vi drar till Emily och lagar enchiladas med henne, Aaron och David. Så trevligt! Imorgon ska jag laga brunch för tjejerna hemma hos mig och på eftermiddagen ska jag och Jenny till Champ de Mars (parken vid Eiffeltornet) och hänga med Alice och hennes vän. Blir nog en liten utgång på kvällen, sugen på det. På söndag har jag ännu inga planer faktiskt, ganska skönt. Borde plugga lite och börja packa till Marbella. 

Vad var det roligaste hände denna vecka?

Hmm kanske att vi började med luciasångerna på kören? Jag vet, jag är en nörd. Nä men annars tror jag att ikväll och imorgonkväll kommer va roligaste på denna vecka faktiskt. 

Veckans fundering?

Träffade ju pappa i måndags och då diskuterade vi min framtid. Det går inte en dag utan att jag tänker på vad det ska bli av mig. Som det ser ut nu vill jag plugga en master här i Paris nästa år. På ett sätt skulle det vara coolt att dra någon annanstans men jag känner mig inte klar med denna stad... Nu har jag ju byggt upp ett liv här och jag tycker lite för mycket om det för att vilja lämna det bakom mig och börja om från början på ett annat ställe. Sedan är ju frågan vad man ska plugga också. Ja ni, många frågor och funderingar just nu kan jag lova.

TREVLIG HELG VÄNNER! NJUT!