Veckans planer

Vårt hotell i Nice!
 
MÅNDAG: Idag måndag är det vanlig skoldag inte helt oväntat. Efter skolan ska jag handla lite mat, laga en god middag och plugga någon timme inför en case study i competitive intelligence som vi har imorgon. Efter det ska jag möta upp några tjejer på lite drinkar, blir dock väldigt lugnt för mig.
 
TISDAG: En lektion på fyra timmar, slutar redan kl.13! Goals ju! Sedan ska jag hänga med Jenny, kanske blir lunch eller en fika. På kvällen är det engelskalektion och kör på schemat. 
 
ONSDAG: Lång skoldag till kl.19. Inte supertaggad. Sedan middag på någon restaurang med mina roomies. 
 
TORSDAG: Skola och sedan packa och fixa till Nice. Jenny kommer nog över på kvällen och sover över eftersom vårt plan går kl.07 från Orly på fredagmorgon. Orly ligger bara ca.15 min med bil från mig så det är smidigt iallafall.
 
FREDAG-SÖNDAG: NICE! Planen på fredagen är att checka in på hotellet, äta frukost/lunch på något trevligt ställe och utforska Nice på dagen. På kvällen har vi en tidig Thanksgiving middag med Emily, hennes kille och hans kompisar. Tror vi ska ta bil till Cannes eller Monaco någon av dagarna, varför inte passa på när man är i närheten liksom? Annars ser jag bara fram emot att komma bort lite från Paris, äta god mat, hänga med Jenny och Emily och kanske shoppa liite.