Veckans planer

 
Godmorgon! Sitter för tillfället i skolan och har information system, sådär lagom intressant som de flesta av våra kurser just nu. Nog om det. Här ovan är en bild från i lördags när vi hade tjejkväll hos Polina med Lauren och Zoe, så mysigt och trevligt. Men nu är det ny vecka så här kommer veckans planer som det ser ut än så länge. 
 
MÅNDAG: Skola hela dagen. Sedan ska jag bara hem, plugga lite och laga något gott till middag. Lugn kväll med andra ord. Ska försöka gå och lägga mig tidigt och ta igen lite förlorad sömn från helgen
 
TISDAG: Skola och sedan ska jag träffa Macha på Le Pain Quotidien för en kaffe. På kvällen har jag engelskalektion och körövning. Nu börjar Lucia närma sig, vi har sammanlagt nio konserter. Så taggad!
 
ONSDAG: Skola och middag med Jenny och Emily på kvällen. Ser så fram emot det.
 
TORSDAG: Skola och träning på eftermiddagen. Antingen en springtur eller en vända till simhallen, får se. På kvällen hitta på något kul!
 
FREDAG: Helg för mig! Ska träna och sedan vet jag inte mer.
 
LÖRDAG: Middag hos Ellie på kvällen med henne, Macha och Millija. Sedan blir det nog en utgång, som förr i tiden, hehe. Ska bli så roligt, bästa gänget. 
 
SÖNDAG: Körövning större delan av eftermiddagen och kvällen inför Lucia.