Pink skies

Bilden kan innehålla: 1 person, ränder och närbild
Bild tagen av Sara Karlsson på en modevisning, 2010 (!!). Hur sjukt att jag ser likadan ut haha...
 
Hej vänner! Idag är det torsdag vilket betyder att helgen nästan är här för mig. En av de bästa sakerna med mitt universitet under dessa snart tre år är att vi aldrig har haft lektion på en fredag. Älskar att ha långhelg, varje helg! 
 
Annars då? Igår hängde jag med Jenny och Emily, inte helt ovanligt. Idag har vi lång dag i skolan och dessutom dataanalys och bokföring... Inte mina favoriter alltså men det är bara att kämpa. Ser väldigt mycket fram emot min master då jag ska se till att plugga något som intresserar mig till 100 %. Just nu funderar jag på international relations eller human rights, alternativt något inom marknadsföring eller PR. Det är lite utspritt alltså. 
 
Ikväll efter skolan ska jag handla mat och laga burgare till middag mmmm. Det är verkligen ett av mina bästa recept sedan jag blev vegan. Det är föresten ett år sedan jag blev vegan, kanske ska göra ett lit emer ingående inlägg om det? Sedan kommer Macha över, ska bli så roligt. Imorgon fredag ska jag träna och träffa Jenny.