MARBELLA part II

Godmorgon onsdag! Igår var jag ut på en 6km springrunda innan jobbet och efteråt träffade jag Juliana och så promenerade vi till Rosa Bonheur, som är en flodbåt vid Seine bredvid Pont Alexandre III, där vi tog ett glas rosé. Bara en sån sak på en tisdag liksom! Idag tog jag en riktig sovmorgon, kände att det behövdes och nu har jag just ätit en skål gröt. Ska försöka hinna träna nu innan jobbet men först ska vi ta oss en titt på dag 2 i Marbella!
 
Efter en balkongfrukost på fredagmorgon hoppade vi in i Nonas cab och styrde kosan till Puerto Banus som är den lite lyxigare delen av Marbella. Som man hör på namnet är det en hamn där alla lyxyachter ligger och den kantas även av fina butiker. Vi roade oss med att strosa där en stund.
 
Jag provade x-antal solglasögon men det blev faktiskt inget köp.
 
Mami
 
Passade på att bära mitt rosablommiga shorts och kavaj set för att passa in.
 
På eftermiddagen började det regna så vi åkte till köpcentret La Canada och shoppade lite och "fikade". I bristen på mat för veganer åt jag pommes och nachos med guacamole... Måste säga att Spanien (iallafall där vi var i Marbella) är lite dåliga på veganmat, även om det finns vegetariskt ibland så är det alltid massa ost. Nåja, lyxproblem kanske.
 
Mot kvällskvisten var det dags för hike! Vi förvånades av snön så vi måste ta bildbevis.
 
Första delen av streckan var ganska lugn, men sedan blev det brantare kan jag lova...
 
Efter en timmes hajkande var vi uppe på 1500 meter! Så himla häftigt må jag säga.
 
Vi såg även en räv och bergsgettar, snacka om komplett hike.
 
Kvällen avslutades på en restaurang i Monda där de faktiskt lagade en vegantallrik till mig! Sånt uppskattas ju till tusen. 
 
Sedan gick vi hem och såg på film och jag slängde ihop en kladdkaka som var riktigt god om jag får säga det själv.