Just nu...

 
Tänker jag på:
De kommande dagarna. Ser fram emot en mexikansk middag hos Emily imorgon med tjejerna och sedan kanske det blir favoriten Monsieur Mouche. På fredag funderar jag på att styra ett litet "garden party" här hemma, vore mysigt. Är inne i en period där jag bara vill umgås med vänner och hitta på roliga saker. Mer sånt tack!

 

Är jag glad över:
Den här dagen! Jag har jobbat morgon fem dagar i sträck och det har varit ganska mycket faktiskt, men jag har insett att det är då jag trivs. Idag var en extra bra dag på jobbet, kan bero på att vi fick smoothiebowls tilll frukost, nudlar och sushi till lunch och sen lite nyttiga bakverk till fika hehe. Nåja, i vilket fall var det en härlig dag på jobbet. Efteråt messade jag Juliana helt spontant och mötte upp henne tio minuter senare på Forever21. Fyndade en kjol för 9 euro och sedan tog vi en kaffe. Oj vad jag kommer sakna henne föresten. Hon flyttar hem til Stockholm om en vecka och det kommer bli så tomt. Hon sa att det kändes som att hon hade hittat en syster i mig och jag känner exakt likadant. Vissa människor hör man bara ihop med. 

Äter jag helst:
Som alltid är det rätt mycket sötpotatis i alla dess former, även hummus och nicecream. Och grönsaker då! Alla möjliga sorter. Senast igår var det en pumpasallad. Den senaste tiden har jag blivit allt mer sugen på sallader så lagar alla möjliga varianter här hemma. Mitt matlagande är nog en av mina största hobbys, det trodde jag aldrig för några år sedan men vad kul!

Längtar jag efter:
Att vara hemma på Åland i augusti. Att ha familjen runt omkring mig och alla vänner. DROM!

Är jag ledsen över:
Ingenting vad jag kommer på, helt ärligt. Så skönt. 

Läser jag:
Omgiven av idioter. Handlar om olika personlighetstyper och är rätt intressant faktiskt. Den har varit mycket omtalad i Sverige på senaste tiden så tänkte att varför inte, som den människoälskare jag ändå är. Årets tionde bok tror jag!

Är jag stressad över:
Inte så mycket faktiskt! Kanske att jag för tillfället jobbar 18 dagar i sträck utan en enda ledig dag men helt ärligt så oroar det mig inte så mycket för det. De som känner mig vet att jag är dålig på att stressa i allmänhet, det ligger inte i min natur helt enkelt.

Är jag nöjd med:
Mitt tränande den senaste tiden! Tränar regelbundet och även fast det inte är någon hårdträning så är jag bara glad att jag får in den i vardagen. Det bästa är att jag oftast njuter av det också. Ikväll drog jag ut på min standard 6k i parken och verkligen njöt till max. Beundrade den blomstrande naturen och bara körde på. Underbart! Energin och endorfinerna efteråt är ju toppen också.

Drömmer jag om:
Att veta vad jag vill göra och satsa på det till 110 %. Den bästa känslan måste ju vara när man känner passion för något och det är det jag söker just nu. "Älska vad du gör och du kommer inte behöva jobba en enda dag i ditt liv" är något jag strävar efter. Måste bara komma på vad! To be continued...

Lista från bästa Michaela Forni, en förebild.