Helgen som kom och gick

Låt oss kika på fredag till måndag genom min mobilkamera!
 
Fredagmorgon började med lite hanling på Lidl följt av en mycket trevlig brunch och snack med Emma. Det blev en god sallad och sen tog jag mig ut och tränade.
 
På eftermiddagen åkte jag till 16:e arrondissemanget där jag ger engelskalektion en gång i veckan fast nu var det väldigt länge sen. Kul hur som helst och försökte få till en liten outfitbild i hallspegeln men det gick ju sådär.. Ville bara visa min beltbag hur den ser ut på. Gillar förövrigt dessa röda byxor väldigt mycket också, och mina nya solisar! Och kappan är ju också ny hehe, köpte i Espana.
 
Sedan promenerade jag ca 4 km, bland annat förbi denna favorit...
 
... skulle nämligen möta upp min bästa Klaris på veganmiddag. Och vilken middag! Åt en mumsig lasagne oh sedan blev det efterrätt...
 
... och inte nog med en efterrätt, sedan gick vi planlöst in på Monoprix där min största dröm gick i uppfyllelse.
 
Hittade äntligen B&J's veganglass!!! Vi promenerade sedan ner till floden där den intogs vid solnedgången med mera bra konversationer.
 
Såå fin kväll.
 
Lördag jobbades det och tränades innan jag mötte upp några på Café Oz för en drink. Alla drack öl men själv är man ju lite extra och tog en mojito. Delicious!! Kvällen avslutades med Julis på favoriten Monsieur Mouche där vi även tillbringade söndagkväll med Jenny och Greg. Supertrevligt!! Så kul att träffa Jenny också, var alldeles för länge sedan.
 
Efter jobb på måndag mötte jag upp favoriterna på picnic vid Invalides. Kolla vad najs?
 
Mina bästa<333 Så glad och tacksam för dem. Och där var helgen slut. Mycket bra måste jag säga!