En ledig lördag

Hej måndag! Idag är jag på dåligt humör och har inget kul att berätta så vi tar oss en titt på hur min lediga lördag såg ut istället!
 
Sov länge efter att ha vanat upp flera gånger under natten och åt en god frukost med Nico. Har snöatin mig på gröt med mosad banan i, så himla gott!
 
Sedan gjorde jag mig iordning och tog metron in till centrum. Hade min fina väska från Mango som färgklick till en annars helsvart outfit. 
 
Mötte upp fina Ellie på favoritstället 2ème Art Brasserie i andra arrondissemanget! Så trevligt.
 
Vi båda beställde kebaben som jag verkligen gillar och den var minst lika god som sist. Slog även på stort och tog en supergod hallondrink, det är ju ändå bara lördag en dag i veckan. 
 
Efter en mycket angenäm lunch promenerade jag hem till Emily och snackade lite skit med henne innan jag begav mig vidare i duggregnet. Pratade med Jassa en bra stund på facetime vilket var lika mysigt och välbehövligt som alltid. Önskar att vi bodde i samma stad alltså. Jag gick hur som helst via Starbucks och unnade mig deras latte med mandelmjölk som är en favorit innan jag styrde kosan mot Stradivarius. Hade nämligen spanat in deras gulliga magväskor eller "belt bags" som det så fint kallas, och en sådan fick också följa med mig hem, med ett par solglasögon. Just solglasögonen var jag ocksp riktigt nöjd med då jag verkligen behövt ett par men alltid har så svårt att hitta som passar mig.
 
På kvällen chillade jag en stund hemma och sedan kom Juliana och så åt vi middag och drack drinkar. Lagade min sötpotatispizza som jag tycker är såå god, recept finns på min matinstagram @foodbytara om ni är sugna. Sedan bar det iväg på Eurovisionsparty innan vi drog till L'Arc and the rest is history. Kul kväll!