Sample sale, lunchdejt, avskedspicnic och ett oväder

Igår var det tisdag och jag bestämde mig för att ha en ledig dag. Så. Himla. Skönt. Tog sovmorgon och sedan fick jag ett ryck och tvättade, bytte lakan, dammsög lägenheten och vek kläder. Åt frukost med Nico och sedan drog jag ut och sprang intervaller. Måste faktiskt slå ett slag för att springa i duggregn, det är inte så tokigt alls och definitivt inte en ursäkt för att skippa träningen.. hehe. Skönt iallafall. 
 
På eftermiddagen mötte jag upp Jenny vid Les Halles på en sample sale men det slutade med att jag köpte lite smått och gott på Naturalia istället hehe. 
 
Träffade Polina från min praktik på en sen lunch/tidig middag och massa snack. Mycket trevligt och såklart gick vi till mitt favvoställe, veganbrasseriet 2eme Art.
 
Avslutade dagen med en liten avskedspicnic vid Seine för Juliana, eller ja, tills himlen öppnade sig och ovädret drog igång. Tog metron hem vid tio och såg ut som en dränkt katt. Det regnade till och med så mycket att min metrostation var avstängd pga översvämmad. Helt galet. Resten av kvällen tillbringades i sängen med en påse chips och de sista avsnitten av Designated Survivor plus nya David Letterman serien där han intervjuar Obama. Skulle kunna lyssna i timmar på vad Obama har att säga, han är så klok och down to earth.