Cravings

 
Hej vänner. Efter att ha varit ganska trött hela dagen har jag nu äntligen landat hemma i sängen. Druckit en smoothie och ätit nötter, får se om jag ens orkar laga middag ikväll haha.. Hur som helst, blev godkänd med råge på provet idag vilket var SÅ skönt. Har haft en klump i magen hela veckan så det var verkligen en tyngd som lyftes från mina axlar. Konstigt att vara tillbaka i skolan dock, insåg att jag inte alls saknat det haha!
Nåja, har läst mina bloggar och låtsas-onlineshoppat lite, här är tre beiga favoriter jag är sugen på. Beiget är ju för övrigt himla snyggt nu på sommaren, vill bara klä mig i det, även om jag helt ärligt inte vet om jag passar i det? Är ju ganska blek i mig själv så att säga. Nåja, here we go!
 
 
En beige eller snarare champagnefärgad, glansig kostym från Nelly Eve/Petra Tungården. Alltså dra mig baklänges, detta är det snyggaste jag sett på LÄNGE.
 
 
Ingen har väl missat hur trendigt det är med stråväskor just nu? Jag har dammsugit internet de senaste dagarna i sökan på den perfekta till ett rimligt pris och föll pladask för denna från Lindex. Ja tack!
 
 
Bianca & Alice matchar supersnyggt i beige klänning och kjol. Biancas klänning är ju drömmig alltsåm helt ultiat enligt mig.