10 snabba

Vi tar igen den senaste tidens bloggbrist med några bilder från veckan som gått!
 
Onsdag. Lagade tacos med Emma och var i sjunde himlen som alltid när vi slår ihop våra kloka huvuden i köket. Dagens tips: mango i tacos! Och sötpotatis. Linser är även väldigt gott med tacokrydda och lök. Och glöm för guds skull inte guacan liksom.
 
Har jobbat morgonpass torsdag till idag måndag. Såhär fint kan det se ut 6:40 när jag anländer på morgonen.
 
Har haft en skokris ett tag som jag äntligen lyckades ta mig ur lite halvt med dessa fina slipins från H&M. Perfekta tycker jag.
 
Fredag. Jobbade och drog sen direkt till engelskalektion med min elev. Vart sugen på gottis på vägen så gick in i en biobutik och köpte en smoothie och en bar. Lyxigt tyckte jag. Vår lektion gick såå bra, älskar verkligen att leka lärare en timme i veckan. 
 
Lördag! Jobbade och vilade efter jobbet. Sen tog jag tag i mitt liv och hoppade i duschen och mötte upp Jenny P vid Seine för mys-picnic. Alltså hallå?! Vill leva på picnic resten av livet typ.
 
Två gullisar. Jenny är typ min Parisängel, en solklar favorit.
 
Se vad fint det var!
 
Sen anslöt en annan favorit, Rajalin så klart. 
 
Och Brooke och hennes kompis! Efter några flaskor rosé begav vi oss lite spontant till Monsieur Mouche. Mycket trevligt! Det är enda "klubben" jag vill gå till just nu.
 
Söndag. Jobbade tio timmar och var lite trött efter lördagens bravader. Kom hem vid sextiden på kvällen och råkade ta en tupplur i fyra timmar (!!). Har nog aldrig hänt mig förut. Sedan åt jag middag vid halv elva framför några avsnitt Gossip Girl. Lagade nudlar med öljästflingor och lime, så himla gott! Wow, ny favoriträtt typ även fast den inte ser mycket ut för världen. Mitt tips när man laga nudlar är att "fylla ut" med grönsaker, blir nyttigare, godare och mer mättande. 
 
Idag, måndag. Fick sluta tidigare på jobbet och skuttade ut därifrån full av energi. Taggad på två lediga dagar! Hoppade på metron till Emily och så gick vi till Starbucks före vi tog oss till hennes gym. Crosstrainade med högt motstånd i en halvtimme och körde lite mage/rumpa/ben. Mycket kul! Sedan var vi för lata för att laga mat så det blev en promenad till Hank för veganburgare! Mums så gott, hett tips för alla veganer (och icke-veganer med för den delen) i Parre.