Fredagsfunderingar

 
Godmorgon! För tillfället sitter jag i sängen och äter knäckebröd från Ikea med tomat och dricker en kopp te. Strax ska jag göra mig klar och åka och möta några tjejer från jobbet på lunch före jobb resten av dagen. Hade två dagar ledigt efter att Mathias for och det har varit så himla skönt. Kan jag bara få vara ledig nu? Har också haft praktikpresenation i skolan och lämnat in min praktikrapport. Tyckte det gick bra, i vilket fall är det väldigt skönt att ha det över. Nu är det bara en månad kvar av praktik och sen är jag klar! Känner mig redan ganska klar där om jag ska vara ärlig men det är bara att bita ihop. Ser så mycket fram emot Åland hela augusti och halva september, har nog aldrig längtat så mycket. Hela den här våren har faktiskt varit en enda lång längtan. 
Här ovan ser ni föresten min fina utsikt här om kvällen. Efter skolan var jag och träffade Lauren och Mélissa från jobbet och åt godaste falafeln. Därefter for jag till Emily och så åt vi vietnameskt. Kvällen avslutades med Klara vid Seine. Ibland måste man bara stanna upp och ta in Paris och all dess skönhet. Hade även picnic och solade hela dagen en dag när jag var ledig, med Jenny och Manon i Bois de Boulogne. Fantastisk dag trots att jag brände mig. Mer sånt.
Det är ju fredag idag föresten. Jag ska jobba fyra dagar till så för mig blir helgen på tisdag och ondag dock. Ska planera in lite kul för jag har hört att tiden går fort när man har roligt. Ha en underbar helg nu hörni! Kram