Solnedgång

 
Godkväll på er kära ni. Hoppas att ni haft en bra måndag. Bilden ovan är från igårkväl när jag tog mig ut på en springrunda i parken här nära oss. Om jag ska vara ärlig mådde jag illa och kände mig tung men i kroppen men jag gjorde det iallafall vilket var skönt rent mentalt. På kvällen blev det middag och film med Nico och på dagen hängde jag med Jenny efter jobbet i Bois de Boulogne. Idag har jag jobbat sista dagen före två dagars ledigt så det är riktigt najs. "Råkade" somna typ tre timmar efter jobbet dag, gissar att jag behövde det. Sedan åt jag american pancakes till middag som blev sååå goda. Det har varit lite av en utmaning för mig att lyckas med pannkakor som håller ihop sedan jag blev vegan. Kvällens recept var dock nästan perfekt så detta ska jag lägga på minnet. Blev ca 10 små pannkakor och jag hade 2 mogna bananer, 1,5 dl vetemjöl, 1 dl havremjölk, 2 teskedar bakpulver och lite solrosolja. Vet inte hur intresserade ni är av allt matprat men som ni vet är ju det lite av min grej. 
Nu ser jag som sagt fram emot två dagar fyllda av lugn och ro, träning (skriver det här så det blir av helt säkert), häng med vänner och god mat, såklart. Imorgon blir det en springrunda på morgonen, lunch med Lauren och på kvällen ska jag tydligen se på matchen med Jenny och några? På onsdag planerar jag att käka brunch här hemma med Liliia och ha picnic med Polina från jobbet på kvällen. Sounds pretty good to me. Vänner är bra grejer alltså.
Föresten, på tal om bra grejer, igår bokade jag äntligen en resa till Köpenhamn!! Vadå äntligen, kanske ni tänker. Jo, vi har länge pratat med mina utbyteskompisar från Mex om att köra en reunion och nu blir det äntligen av - FYRA år senare. Tänk vad tiden har gått sedan dess?! Jag förstår ingenting. Så i slutet av augusti kommer vi äntligen vara (nästan) alla tillsammans igen och jag kunde inte vara mer taggad. Det blir jag, Karin från Färöarna, Jan-Lucca och Franziska från Tyskland, Grégoire från Frankrike och förhoppningsvis danska Daniel och vi ska bo på ett Airbnb fyra nätter nära Ströget! Älskar ju Köpenhamn också så detta kan inte bli annat än bra. 
Nu blev detta lite långt så jag ska ta och avsluta. Ville bara uppdatera lite om vad som händer just nu. Kramar!