Senaste veckan

 
Hej på er! Den senaste veckan har jag umgåtts mycket med vänner, och jobbat. Bilden ovan är från iförrgår när jag var ledig och slog mig ner i Jardin du Luxembourg för att läsa. Ganska mysigt faktiskt. Nu har jag just inledit mitt sista jobbrace här, bara fem dagar kvar! Fick äntligen våra betyg häromdagen också, och kan glatt meddela att jag fått mitt andra skolår godkänt. Så himla skönt. Bättre medeltal fick jag också, kul! 
Annars då så har Nico dragit från Paris för ett tag så det känns lite tomt här hemma... Är så van att ha honom här. Andra människor kanske skulle tycka att det är skönt att ha hemmet för sig själv men jag är ju inte riktigt som alla andra. Gillar att ha någon "around" även fast man inte är upp i varandra hela tiden. Tur att jag också far snart. Är så redo. 
Nej nu ska jag ta tag i mig själv, ligger i sängen och har ätit en påse chips men ska skriva veckans mode och trend. Blir om helvita outfits, tycker det är så fräscht just nu. Denna sista helgen i Paris blir det nog inte många knop, förutom jobb. Ska försöka få till en tjejmiddag typ, men det är ungefär det. Vi hörs hörni!