Lediga dagar

Goddag på er! Idag är det torsdag och jag har jobbat morgonpass. Nu ligger jag lite utslagen på sängen efter fyra timmars sömn inatt och en alldeles för tidig uppstigning. Läst lite bloggar, ätit en påse nötter och druckit en smoothie typ. Igår och i tisdags var jag ledig och hittade på lite skoj så låt oss ta en titt på det!
 
Tisdagen inleddes med shopping och falafel i Marais med favvokollegan Melissa. Får inte nog av falafel just nu.
 
Monki har öppnat på Rue Rivoli och det är såå fint där. Tips tips. 
 
Efter att vi tröttnat på shopping i gassande sol slog vi oss ner i Parc Monceau med några kollegor. Se vilka fina rosor! Ääälskar naturen så mycket (vem är jag).
 
Onsdag inleddes som sagt med träning och städ. Sedan tog jag mig till Jardin du Luxembourg där jag slog mig ner i en solstol och läste en och en halv timme i min bok, The girl who takes an eye for an eye. Den är en fortsättning i Män som hatar kvinnor serien som jag verkligen fastnat för. 
 
Efter parkchill i solen med mig själv mötte jag Liliia vid Odeon och så tog vi en Starbucks och gick en promenad. 
 
Tänka sig att vi matchade också, dagen till ära! 
 
Här ser ni föresten en av mina nya klääningar som jag köpte i tisdags. Älskar den!! Färg, modell, ja allt! Och väskan då, riktig favorit.
 
Gick längs med Seine och snackade. Efteråt mötte jag upp Brooke och hennes roomie Leslie på en bar och drack lite mojitos, den amerikanska nationaldagen till ära. Klart slut fin onsdag.