Borta bra men hemma bäst?

 
 
Då har fyra månader svischat förbi i en rasande fart och min hotellpraktik är över. Det är med blandade känslor jag lämnar, men främst tacksamhet och glädje över det jag lärt mig och de människorna jag mött. Har fått så fina vänner, något jag inte alls förväntade mig om jag ska vara ärlig. Nu sitter jag iallafall på flygplatsen och väntar på att boarda. Ätit en falafelsallad och druckit en chokladfrappe på havremjölk. Kan inte riktigt förstå att jag äntligen, ÄNTLIGEN är påväg hem. Har sett fram emot det här så länge och nu är liksom stunden här. Sover hos Sarah inatt och imorgon tar jag första båten hem. Planen var egentligen att ta det lugnt och umgås med familj osv första dagen men sedan ringde Gabbi och erbjöd mig jobb på Rockoffs personalfest så då kunde jag ju såklart inte säga nej. Det ligger mig ju varmt om hjärtat så det ska bli härligt att få ta del litegrann av festligheterna. 
 
Blir hemma nu i en och en halv månad och ska verkligen se till att NJUTA. Jag är ju en mästare på att uppskatta Åland nu när jag inte bor där längre. Jag hoppas även att jag kommer få en liten nytändning i min relation till Paris, tänker att jag kommer börja längta tillbaka när jag varit hemma ett tag. Det är planen.
 
Kan inte vänta på att få krama om vänner och familj imorgon, detta kommer bli riktigt, riktigt bra.Vi hörs antagligen om några dagar, för nu ska jag leva LIFE. Puss!