Veckans planer

 
Hej vänner! Här är en bild från imorse när jag var påväg till skolan lite före åtta. Vacker himmel va? Glömde lägga upp veckans planer igår, hade luciakonsert på kvällen så fixade massa för det istället och hann ta ett glas vin med Klara på en uteservering före. Här kommer de nu iallafall, lite annorlunda vecka.
 
MÅNDAG: Skola på morgonen, lunch med Jenny på Cloud cakes följt av en promenad, drink med Klara och Luciakonsert. Och träffa en efterlängtad person på kvällen.
 
TISDAG: Skola till 16:30. Sedan ska jag hem och svänga och sedan har vi två konserter i Svenska kyrkan. 
 
ONSDAG: Skola 8:30-17:30, sedan direkt till kyrkan på en konsert och efteråt kanske middag.
 
TORSDAG: Sista skoldagen för alltid i denna skola!!! Taggad! Äntligen! Wow! Går 8:30-17:30 iallafall och sen blir det kyrkan direkt igen, har tre avslutande luciakonserter som jag ska vara lucia på. Kul!
 
FREDAG: Åker till Marbella kl.13!! Ska packa på morgonen för hinner nog inte med det före och sedan möter jag Jenny på flygplatsen. Vi landar halv fyra i Malaga och tar vår hyrbil med syrran hem till henne. På kvällen ska vi gå modevisning i hennes skola, spännande! 
 
LÖRDAG-SÖNDAG: Ska vara superfint väder i helgen, ca 18 grader, så vi kommer nog vara ute ungefär 100 % av tiden. Hoppas på en liten bränna (eller iallafall lite fräknar). På lördagkväll har vi bokat bord på favoriten Occo som har julbord med 12-rätters meny! Vilken grej? Ser såå fram emot det. Ska även visa Jenny runt lite i Marbella, spana in Puerto Banús och gamla delen av staden och såklart hänga med syrran och hennes bebiskatt.