Magical

 
Hej mina vänner. Var ska jag börja? De senaste dagarna har jag haft full rulle men nu börjar det äntligen lugna ner sig lite. I tisdags träffade jag Brooke och hade en trevlig lunch med henne, sedan fikade vi hos mig med Jenny och Emily och på kvällen tog jag en drink med Marta. Så mysigt att träffa henne! Efter det åt var det dinnerdate med Max på Vapiano och sedan promenerade vi till Grand Palais och åkte skridskor. Alltså wow vilken upplevelse! Det är tydligen världens största inomhusrink. Det var discokula och massa strålkastare och en DJ som dunkade musik. Vi skrinnade på i en timme tror jag innan vi blev trötta och gick till hotellet. Rekommenderar er varmt att göra detta om ni är i Paris nu i mellandagarna. Lite dyrare på kvällen men såå värt det. Vi gick runt och gapade och bara tittade upp i taket, magiskt som i en film. 
 
Nog om det. Igår åt jag lunch på Miznon med Polina och Lauren och kramade dem hejdå. Det är många hejdås just nu, något jag inte är ett stort fan av men försöker att göra så odramatiskt som möjligt. Det här med timing är också intressant, när man minst anar det kan man träffa någon som skakar ens värld och allt känns bara så självklart. Livet va?
 
Igårkväll åt jag iallafall middag med Emily och tränade med henne på hennes gym. Vi avslutade kvällen hemma hos henne med en flaska vin och deeptalk, sånt som behövs ibland. Idag har jag sålt min säng (!!) och mina stolar så nu får vi sova på madrasser i en vecka. Har även dammsugit lägenheten, torkat golv och tvättat kläder. Många vuxenpoäng tycker jag. Gav just bort min lilla ugn till en tjej också. Nu ska jag hoppa i duschen, handla lite mat och sedan möta upp Ellie, Macha och Millija på en fika. Trevligt och välbehövligt, länge sedan vi sågs. Ikväll ska jag möta upp syrran på flygplatsen och sedan åker vi hem hit och käkar tacos efter hennes önskan. 
 
Vi hörs, kramar och ta hand om er och era nära och kära!