If you are lucky enough to have lived in Paris as a young man, then wherever you go for the rest of your life, it stays with you, for Paris is a moveable feast

 
Godkväll vänner! För tillfället ligger jag i soffan och tar det lugnt. Denna helg har mest tillbringats med att flytta grejer från lägenheten i stan till stugan. Sen har jag också hunnit ta det lugnt bara, så skönt. Ikväll drog jag ut på en 5km springrunda och sen bakade Mei och jag en kladdkaka. Försöker njuta av naturen och tid med familjen nu när jag är hemma, eftersom det är typ det jag mest saknar i Paris.
 
MEN! På tal om Paris - jag längtar tillbaka och är så glad för det. Oj vad jag ser fram emot en höst i min favoritstad, det kan inte bli annat än succé känner jag. Har redan sett schemat för skolan och det verkar riktigt lugnt, typ en lektion per dag, plus att våra lektioner nu äntligen är på engelska. Sedan ser jag så mycket fram emot att umgås med mina vänner där och bara njuta av världens bästa stad. Hösten i Paris är så fin. Ska verkligen njuta - detta är ju min sista tid i Paris! I vår blir det utbyte, lite oklart var, och sedan är jag klar med studierna. Tänka sig! Och vem vet vart det bär av efter det. Jag planerar ju att fortsätta plugga en master direkt efter men vet fortfarande inte var och VAD. Kanske Paris, kanske Barcelona, kanske Stockholm, kanske Helsingfors? Eller någon helt annanstans! Tiden får utvisa det. 
 
Om tre veckor åker jag tillbaka. Ser fram emot kompishäng deluxe, middagar, Parishäng, utgångar och fina höstoutfits! Så taggad.
Kram på er