Lista om veckan som gått

VECKANS MÅENDE
Veckans mående har varit stabilt. Ingen rejäl dipp men ingen ordentlig topp heller nästan. Har känt mig lite halvt seg och likgiltig inför det mesta av oklar anledning men så kanske det måste vara ibland?

VECKANS JOBB
Jobbade på hotellet fyra dagar, riktigt lugnt och behagligt. Trivs!

VECKANS LÄSKIGASTE
Vill inte berätta detta egentligen men hade en mus som fastnade i en musfälla här hemma och det kan ju ha varit typ det obehagligaste någonsin... För att göra det hela ännu lite värre så levde den ju men jag var ensam hemma hela dagen så då var det bara att ta tjuren vid hornen och ta tag i problemet själv. Kan ju säga att jag skrek och musen började pipa alltså usch får rysningar av att skriva ut detta. Lyckades slutligen få musen plus fällan i en plastpåse som jag sprang ut och slängde i en sopkorg på gatan... Traumatiserad för livet? Jadå!

VECKANS GODASTE MÅLTID
Åh alltså lätt risotton som jag lagade i måndags när tjejerna var över på middag. Den rätten är verkligen i en klass för sig! Andra godaste är somsagt nicecream som är en ny värld för mig. Love it!

VECKANS TRÅKIGASTE
Kanske att mina två lediga dagar inte blev så händelserika som jag skulle ha önskat? Eller ja, man kanske måste lära sig att bara ta det lugnt ibland? Har verkligen svårt för det om jag ska vara ärlig... Känner liksom att jag BORDE göra något, ta vara på tiden, så har svårt att bara njuta av lugnet. Tycker personligen att denna sida av mig är en av mina svagheter men på något sätt ändå en av mina styrkor - det är ju den som gör att jag får saker gjorda!

VECKANS LÅT
Lyssnar på Avicii varje dag för blev så tagen av dokumentären om hans liv och karriär. Otroligt tragiskt. Finns på Netflix och Svt Play, snälla se den och stanna upp och fundera lite. 

VECKANS BÄSTA
Middagen med tjejerna eller lördagens förfest plus utgång! Så otroligt tacksam över mina fina vänner.

VECKANS KLÄDESPLAGG
Hmmm denna var klurig. Antingen min nya mörkblåa blus med volangärm som jag inhandlade till jobbet, min Gerard Darell kostym som jag också glider runt i på jobbet och känner mig vuxen och formell i eller mina svarta boots med glitterklack som jag återupptäckt. Perfekta att klä upp sig i och bekväma att gå ut i. Gillar även den relativt låga klacken på dem så att jag inte blir tre meter lång liksom hehe.

VECKANS MYSIGASTE
Myspys är väl mysigt? 

VECKANS BOOST
Vännerna som ger energi för att man har så kul tillsammans. GULD är ni!

VECKANS MEST LIKADE BILD

Tara Bambergs foto.