Hello ÅlandHEJ vänner! Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för den dåliga uppdateringen här men skyller på att jag har varit upptagen med att njuta av det bästa som denna ö har att erbjuda. På onsdagen möttes jag i Stockholm av Sarah, Jassa, Antonia och lilla bebis-Elvira, så mysigt! Vi satte oss på ett kafé i några timmar innan det var dags att ta buss och båt hem till Åland. Vi drog ut en liten sväng till Park när vi kom i land och fick även träffa Patricia, Melli och Bim så det var jättetrevligt. Bra hemkomstdag! I torsdags solade jag med Sarah, spelade jag äventyrsgolf med Mathias och hängde med Patricia, Melli och Patricias klasskompis Lotta på kvällen. Fredagen gick åt till att fira Mathias som blivit barmästare! Jag, Moa, Emma, Sofia och Niole var hemma hos honom och åt och drack riktigt gott hela dagen. På kvällen blev det Garden och lite dans på Arken med Patricia, Jassa, Melli och Bea plus typ resten av Ålands befolkning. På lördagen firades det studenter hela dagen. Jag började på utspringet och hann sedan till Gabbi en sväng innan det var dags att åka runt med Janet och Sara från laget. Vi åkte till Melina, Jennifer, Hanna, Josse, Julia, Natha och Elin, riktigt bra jobbat av oss måste jag säga. Dock blev det mest att tillbringa dagen i bilen för att hinna till alla men det var riktigt trevligt ändå. Lördagkvällen fortsatte i firandets tecken med förfest på Mathias balkong med honom, Emma, Sofia och Bea innan vi drog via Garden för stämpel och lite mera förfest hos Amanda med henne, Gabbi, Esther, Wille och Moa. Resten av kvällen/natten tillbringades på Arken, rolig kväll..! På söndagen hade jag en rätt lugn förmiddag med lite serietittande och på eftermiddagen mötte jag Emma och Mathias på Ångbåtsbryggan och chillade där med några svenskar som vi träffade ute på lördagen. Sedan blev det lite spontant en tur ut med Emmas båt i kvällsolen, random men härlig sommarkväll. 
Det var en liten recap på de senaste dagarna, kanske inte så himla intressant för er men bra för mig så att jag kan titta tillbaka och minnas, har så himla dåligt minne... Idag hade jag iallafall första arbetsdagen på Sittkoffska som var utmanande men mest rolig och sedan har jag promenerat med hundar och gjort lite ärenden, ätit middag med familjen, varit på en 6km länk med mamma runt stan och hängt med girlsen ikväll. Jassa, Patricia, Melli och Amanda kom över, så trevligt. 
Det känns mest bra att vara hemma, speciellt med tanke på att så mycket har hänt de senaste dagarna. När jag får tråkigt vet jag dock att jag kommer sakna Paris väldigt mycket så det gäller att hålla sig sysselsatt. Jag måste ändå slå ett ord för sommar-Åland, det är så himla fint här. Hade nästan glömt bort hur grönt och vackert det blir, uppskattar verkligen naturen nu. Och såklart vännerna också, att det är som vanligt fast man har varit ifrån varandra ett bra tag. Jag har bestämt att det här ska bli den bästa sommaren så nu gäller det att göra något bra av varje dag... Fortsättning följer på det!
 
HI GUYS! I'm so sorry for the bad update but I'm blaming it on that I've been quite busy with enjoying the island since I came home. On Wednesday my friends met me in Stockholm which was very nice of them. In the evening when we got to Åland we went to a bar and met some other friends. On Thursday I was occupied with seeing people as well and on Friday we celebrated that Mathias is now a bartender. Saturday was the day when everyone here graduated from high school so I went to all the girls in my volleyball team to congratulate them. And in the evening the celebrations continued of course, fun night! Sunday was quite a calm day until the late afternoon/evening when me, Emma, Mathias and some Swedish guys that we met the day before went out wih Emma's boat. Nice summer evening! Today I had my first day at my new job which is a restaurant in the city. It was challenging but mostly fun so I'm excited to work there this summer. Tonight me and my mum went out for a 6 km run and then my girls came over. So good to be gathered again. 
It feels good to be back, especially since these last few days have been quite busy with a lot of fun celebrations. When I'll be bored I know I will miss Paris a lot though so I just have to keep myself occupied I think. Åland in summer is a very beutiful place,, which makes it easier and the fact that I get to see my friends again. I've decided that this is going to be the best summer ever so it is important to make something out of every day. We'll see how that goes but I'm positive... Stay tuned!