Leaving the island again

Hej vänner. Idag har jag varit i skolan, bokat hemresa med Sarah, hängt med Jassa, packat till Helsingfors och varit på ett pass GRIT strength. Ja herregud, om det sistnämnda alltså, dog typ. Men älskar sån träning, som verkligen känns.
Annars då så fick jag ett jätteroligt jobberbjudande från Ålandstidningen idag, kan inte berätta mera nu men gör det så fort jag vet mer hehe. Är iallafall väldigt excited över det.
Nu borde jag ha packat allt och sådär, börjar bli ganska rutinerad på det vid det här laget men lyckas ändå alltid skjuta upp det till sista sekunden. Tycker det är så tråkigt bara! Om ungefär en timme far vi med nattbåten och anländer imorgon vid tio. Vi får först checka in på hotellet vid tre dock så får se vad vi gör lite. Blir väl mest en massa flummande omkring om jag känner oss rätt haha. Ska möta upp Tazmin och Pernilla också tror jag, blir kul! Sen blir det väl lite shopping, har några grejer som jag verkligen behöver såå.
Ska försöka kika in här och uppdatera er med bilder och sånt under resan. Är så taggad på en miniweekend, ha en bra Valborg nu allihopa. Pussar!

Bild från Abiresan till Helsingfors i februari när jag fyllde år. Den kvällen alltså..!