mellandagar

Hej, tänkte berätta lite om mina senaste dagar (känns som att denna mening börjar bli standard här på bloggen heh). I lördags var jag hem till Felipe, hängde där en stund och sen for jag med hans bröder och ena brorsans flickvän och deras vänner på bio. Det här är en av de saker som jag älskar och kommer att sakna mest med Mexiko, hur lätt det är att hänga med och lära känna nya personer. De flesta är varma och trevliga och genuint nyfikna. Vi såg iallafall Captain Philips med Tom Hanks och trodde helt ärligt inte att jag skulle gilla den men den var grym. Pappa, om du läser det här så tror jag att det är en film som skulle passa dig jättebra! 
Sedan var vi och åt hamburgare till en gaturestaurang, himla billigt och gott faktiskt. Innan jag blev hemskjutsad var vi en sväng till Malecón som liksom är som ett långt promenadstråk vid vattnet. Vet inte riktigt hur jag ska förklara men det finns i de flesta städer som ligger vid vattnet här i Mexiko. Malecón här i Carmen är iallafall ett av mina absoluta favoritställen i Carmen, bilderna i inlägget från häromdagen är därifrån.
Igår var det söndag och då snackade jag först med Bim en stund i FaceTime gör att gratulera henne på 18-års dagen, alltså det är helt stört att vi börjar bli vuxna. Och snart är det min tur, mindre än två månader nu, galet, bara galet är det. Det var hur som helst himla trevligt att höra hennes röst för första gången på väldigt länge. Efter det samtalet pratade jag med Sarah i typ två timmar och catchade up om allt mellan himmel och jord, de var så skönt för det var som att inget hade ändrats mellan oss även fast det var månader sedan vi snackade face to face. 
Igår på kvällen skypade jag även med Grégoire eftersom det också var hans födelsedag igår. Uppskattar att jag har så fina vänner som finns lite överallt.
Nu över till något annat, kollade Victoria's Secret igår på min dator, typ sist i världen men vad gör det. Älskade iallafall showen, min favoritdel var helt klart när Taylos Swift sjöng I knew you were trouble och det snöade på catwalken och änglarna hade så fina outfits. Kanske för ett separat inlägg om det senare hmm för nu känner jag att det här inlägget börjar bli väldigt långt och att det inte riktigt har någon röd tråd.
Pussar till er! xx
 
Har varit dålig på att ta vettiga bilder så här får ni en på mig och Andre för typ två veckor sen.