Happy weekend!

Bild från alicestenlof.com, NYC-cravings deluxe
 
Hej vänner och glad fredag på er! Jag själv har haft en lugn morgon med lite Gossip girl, packande och en springtur med Lou. Har varit ut tre gånger denna vecka och är så nöjd med det. Ska ha det som mål i höst, tre springrundor i veckan. Känns rimligt. 
 
Annars då? Imorgonbitti hoppar jag på båten och hänger i Stockholm med Sarah på dagen innan flyget går till Paris på kvällen. Känner mig så redo, det blev perfekt med en och en halv månad hemma faktiskt. Jobbar mitt sista pass på restaurangen idag och sen ska vi ut och äta med mamma och Nona.
 
Imorgon när jag landat ska jag racea till lägenheten och dumpa mina saker och sen haka på gänget och fira Emily som fyllt år. Ska bli så kul! Sen på söndagen ska jag träffa Millija på brunch, och förutom det packa upp och göra mig redo för skola på måndag. Vi har en lugn första vecka så det känns skönt. Nu kör vi hörni!!

Morning routines

 
Godmorgon bloggen! Idag tog jag sovmorgon och ligger just nu på soffan och klunkar kaffe och äter avocadomackor framför Gossip girl. Bästa starten på dagen! Annars då? Den senaste veckan har jag jobbat och hängt på stugan med mamma. Igår började jag jobba sent och fick mycket gjort på dagen. Skönt! Träffade även Mathias på en lunch på Iwa, mycket trevligt. Idag ska jag ta mig ut på en springrunda och börja packa tänkte jag, innan jobbet. Måste bestämma vilka kläder jag lämnar hemma och vilka jag ska ta med till Paris. Hörs!

Evening walk

 
Hej vänner. Här är en bild från en kvällspromenad häromkvällen. Var ut även ikväll och det är så himla skönt efter en lång jobbdag. Älskar't! Har bara denna vecka och nästa kvar här hemma och sedan är det back to Paris. Är så redo för den här hösten! Taggad till tusen. Saknar till och med skolan lite.
Nu ligger jag i soffan och ser på Gossip girl, en inte helt ovanlig kvällsaktivitet. Kram på er!