Tisdag

 
Godkväll på er. Nu har jag landat i sängen efter en lagom lugn tisdag. Var i skolan imorse och skrev spanskaprov, var lätt som en plätt tyckte jag. Hoppas det gick bra! Sedan drog jag med partner in crime Millija till Primark och köpte lite smått och gott och även en sväng via H&M för lite halloweenfix. Visar mer sen. 
 
Ikväll mötte jag upp favoriten Jenny på Le Pain Quotidien vid Victor Hugo. Alltså, det området skulle jag sååå gärna bo i. Många tycker 16onde arrondissemanget är tråkigt men jag älskar't. Lugnt och mysigt men ändå nära centrum liksom. Var iallafall supertrevligt att catcha upp med den sköna bönan efter två veckor isär. Måste vara rekord för oss. Vi tog varsin blåbärsmuffin och cappuchino mmm. Sedan var jag på kör som alltid på tisdagar. Älskar luciasånger är allt jag har att säga, can't wait tills vi har våra konserter i december. 
 
Imorgon är jag som sagt ledig så tänkte dra och simma och chilla runt bara innan kvällens bravader. Sov gott vänner!

Veckans planer

Saknar detta, imorse var det fem grader så vinterjackan fick åka på! Galet. 
 
Glad måndag på er! Här kommer veckan planer.
 
MÅNDAG: Idag har jag skola 9-16. Har en kurs som heter Supply chain som är riktigt seg, men det är väl bara att kämpa på. Efter skolan ska jag plugga lite, har spanskaprov imorgon men det verkar lätt som en plätt så tänker inte ägna det desto mer tid. Ikväll ska jag till en vegansk vietnamesisk restaurang och käka med en kompis från skolann, ser fram emot det. 
 
TISDAG: Skola 10-12. Sedan ska jag möta upp Millija på Primark och kanske haffa något till halloween. På eftermiddagen ska jag träffa min saknade Jenny på en kaffe, äntligen! Som man saknat henne. På kvällen är det körövning plus fika. 
 
ONSDAG: Har inga planer på dagen. Ingen skolan för resten av veckan, hur najs? Ska iallafall träna. På kvällen ska jag till Polina med ett gäng på lite apero och förfest och sen tror jag att vi är några som tänker gå ut. Kul! Var ju inte igår liksom. Taggar!
 
TORSDAG: Ska äta lunch med Lovisa på något trevligt veganställe. Resten av dagen är oklart, får se helt enkelt.
 
FREDAG: Träna. Träffa Brooke! Kanske gå ut med Millija. 
 
LÖRDAG-SÖNDAG: Inget planerat än så länge, väder och humör får bestämma. Härligt ändå!

Saturday

 
Hej vänner! Imorse tog Hailey sitt pick och pack för att åka tillbaka till New York så nu är man singel igen, haha! Kommer sakna henne. Passade på att dra ut på en 6k springrunda i solen när hon for. Riktigt skönt. Har sprungit två gånger denna vecka och simmat en, och imorgon blir det något också. Bra träningsflow denna vecka. 
 
Mötta upp Klara för lunch på vårt ställe vid Jardin du Luxembourg, blev en varsin soppa och en avotoast inte helt oväntat för mig. Sedan var vi till Musée du Luxembourg och spanade in en utställning, kulturell helg värre! Sedan slog vi oss ner i parken och njöt lite av solen innan den gick i moln. Riktigt kallt här nu dock!
 
Ikväll landade jag på soffan med en ny bok och en påsa chips. Och hummus såklart. Började läsa "Crazy Rich Asians" som snart kommer ut som film, den verkar hypad så tänkte att jag måste haka på det tåget. Riktigt bra hittills, det är ju något fascinerande med riktigt rika människor och deras liv.