What's up

 
Godkväll mina kära vänner! Igår hade jag somsagt en riktig skitdag om man får säga så. Är inte ens säker på anledningen men hade svårt att sova kvällen innan och sedan sov jag alldeles för länge på morgonen så hann inte med allt jag ville innan jobbet. Kände mig missnöjd med allt och ville bara bryta ihop vilket jag också gjorde. Sedan tog jag mig väl någorlunda samman och smetade på lite foundation och drog till jobbet vilket var helt okej.  Ibland kanske man bara måste ha sådana dagar, eller? 
 
Idag har hur som helst varit en lite bättre dag. Vaknade vid nio och hoppade upp ur sängen och ställde mig och lagade pankakor till Nico och mig själv. Blev även en fruktsallad till och det var såå gott. Sedan var vi båda dock så trötta så vi gick och la oss en stund igen och sov lite för länge. Nåja. Hann inte med träningen idag heller så imorgon blir det definitivt av!! Skriver ut det här så jag liksom är tvungen. Lyckades iallafall slänga i mig en god nudelsallad innan jobbet så det var najs, förutom att jag då i princip hetsåt den hehe. Om ni är nyfikna på recept på dessa mumsiga rätter så är det bara att kika in på min matinstagram @foodbytara. 
 
Nu kom jag hem för en timme sedan och har läst bloggar och lyssnat på poddar. Är verkligen inne  en bloggperiod just nu, går liksom in flera gånger per dag på mina favoritbloggar i desperat väntan på uppdatering. Blir på något sätt lite lockad av livet och möjligheterna i Stockholm och funderar ibland på om Paris är så rätt för mig som jag alltid har tyckt. Ja, det är mycket tankar just nu i allmänhet kan jag säga. Allt från små vardagssaker till stora livsfrågor och val maler runt i mitt huvud och det kanske inte är så konstigt i sig, men det som stör mig är att jag inte kommer fram till några direkta svar. Den största funderingen är väl vad jag egentligen vill göra med mitt liv och vad jag vill åstadkomma och det är inte en nådig fundering kan jag säga. Det är ett sådant kaos och virvarr av tankar som inte leder någon vart vilket gör mig frustrerad och irriterad på mig själv. Känner att jag mest står och trampar på samma ställe just nu utan att riktigt utvecklas eller göra något ordentligt för min framtid, vilket stör mig då jag annars nästan alltid har känt att jag gör något bra som tar mig framåt. Nu har det liksom stannat upp och jag känner mig varken särskilt inspirerad eller motiverad.
 
Ja hörni, nu vet ni det. That's life I guess. Kramar till er och ha en bra vecka! Jag är ledig torsdag och fredag och ska försöka ta vara på det då jag sen jobbar över två veckor i sträck. Puss puss