MARBELLA part III

På lördagmorgonen steg vi upp redan vid nio ("redan" haha) och tog bussen in till Marbella. Nu var Nona klar med sitt projekt så hon kunde äntligen hänga med mig och mamma. Vi promenerade en bra bit längs med strandpromenaden där vi såklart stannade för att ta lite bilder...
 
Nona tyckte att palmerna och marmorn var typiskt Marbella så undertecknad fick snällt posera lite.
 
Sedan hittade vi en bra plats på stranden där vi bredde ut våra handdukar och tvingade mamma att ta lite bilder på oss.
 
Naturligt, eller hur? Jag hade ju bränt mig två dagar inne så jag behöll detta set på. Visst är det fint? Älskar set.
 
Skål!
 
Fotogenisk syster var det här ja.
 
Och så lite instagramvänliga kaktusar. Aldrig sett så stora?!
 
Efter strandhäng hoppade vi i en taxi och åkte och mötte upp Nonas kompisar på ett gullligt ställe. Tyvärr var det en timmes väntetid på maten så det slutade med att vi alla åkte till ett tapasställe stället.
 
Och äntligen fick jag min efterlängtade Sangria!
 
Beställde in de tre tapasen jag kunde äta som vegan, två av dem i bild här. Patatas bravas, tomat och friterad zucchini med någon sorts sirapssås. Supergott!!
 
Var hemma vid sju på kvällen och förundrades än en gång över utsikten från Nonas terass. Kände ett sånt mentalt lugn här, som jag sällan känner. På kvällen grillade vi hos Nonas kompis och var ut en sväng men från det har jag inga bilder. Kul att få se lite av Marbellas nattliv ändå!
 
På söndagmorgon blev det en tidig uppstigning vid sex och inte många timmars sömn, men då var det bara att bita ihop. Fick skjuts till Marbella av mami och sen tog jag bussen till flygplatsen i Malaga och försökte piggna i/kurera mig själv med denna mangosmoothie från Starbucks. När jag landade i Paris var det bara att åka på jobb direkt, och det var den Marbellaresan det! Klart slut tack och hej!