MARBELLA part I

Hej mina vänner!! Det var några dagar sedan. Marbellaresan blev fullspäckad och helt underbar på alla sätt så jag tänkte dela upp den i flera inlägg för att kunna publicera så många bilder som möjligt, hehe. Vi börjar med första dagen!
 
Landade kl.10 på torsdagmorgon och även om jag inte hade sovit mnga timmar den föregående natten så var jag taggad till tusen. Jag blev upphämtad av min snälla syster i hennes turkosa cab och så bar det av hem till byn där hon bor, Monda. När vi kom fram kramade jag om mamma som redan var på plats och så intogs en härig frukost på balkongen. Orkar inte ens med utsikten, dröm alltså!!
 
En av resans höjdpunkter var att äta mammas hembakta bröd! Det bästa som finns.
 
Sedan skulle Nona jobba på ett projekt till skolan så jag och mamma tog bilen till stranden i Marbella. Chillade där i några timmar, mamma lästa och jag lyssnade på podcasts och SOV till och med en liten stund. Kan inte minnas senast jag sov mitt på dagen. Ett tecken på att jag var väldigt avslappnad eller trött? Kanske båda. Åt även en varsin glass!
 
Såklart skulle det tas lite bilder vid havet. Inget dopp dock, för kallt.
 
Yours truly som var väldigt blek när hon anlände men var trots det lite kaxig och skippade solskyddet "för solen är nog inte så stark osv"... Ja, ni kan ju gissa hur den historien slutade...
 
När vi kände oss klara på stranden promenerade vi längs med den långa strandpromenaden och slog oss ner på en uteservering och beställde smoothies. Satt där och njöt och roade oss med att spana på andra turister.
 
Och delade på en vegburgare till "fika". Älskar sånna här tjocka pommes föresten. 
 
Drömmigt.
 
På kvällen hjälpte jag Nona med texterna till hennes "workbook" som beskriver hela hennes projekt. Är så imponerad och lite smått avundsjuk på allt kreativt de får göra, verkligen motsatsen till det jag sysslar med i min skola känns det som... Sedan tog jag tag i ansvaret att laga middag av det som fanns i kylskåpet, blev en potatissallad med lite allt möjligt, en grönsallad och så lite vegbullar från Ikea. Det var dag 1 det, resten kommer senare.