Sample sale, lunchdejt, avskedspicnic och ett oväder

Igår var det tisdag och jag bestämde mig för att ha en ledig dag. Så. Himla. Skönt. Tog sovmorgon och sedan fick jag ett ryck och tvättade, bytte lakan, dammsög lägenheten och vek kläder. Åt frukost med Nico och sedan drog jag ut och sprang intervaller. Måste faktiskt slå ett slag för att springa i duggregn, det är inte så tokigt alls och definitivt inte en ursäkt för att skippa träningen.. hehe. Skönt iallafall. 
 
På eftermiddagen mötte jag upp Jenny vid Les Halles på en sample sale men det slutade med att jag köpte lite smått och gott på Naturalia istället hehe. 
 
Träffade Polina från min praktik på en sen lunch/tidig middag och massa snack. Mycket trevligt och såklart gick vi till mitt favvoställe, veganbrasseriet 2eme Art.
 
Avslutade dagen med en liten avskedspicnic vid Seine för Juliana, eller ja, tills himlen öppnade sig och ovädret drog igång. Tog metron hem vid tio och såg ut som en dränkt katt. Det regnade till och med så mycket att min metrostation var avstängd pga översvämmad. Helt galet. Resten av kvällen tillbringades i sängen med en påse chips och de sista avsnitten av Designated Survivor plus nya David Letterman serien där han intervjuar Obama. Skulle kunna lyssna i timmar på vad Obama har att säga, han är så klok och down to earth. 

Måndag morgon

 
Trevlig måndag gänget! Min helg blev väldigt lugn med jobb, en bra film hemma på fredagkväll, en springtur på lördagen före jobbet och sedan brunch hos Jenny igår söndag. Mycket trevligt och helt sinnesjukt gott. Idag steg jag upp vid tio och drog ut och sprang i parken som ni ser här ovan, min standardrunda på 6k. För tillfället äter jag gröt och ska just bege mig till Emily och hänga lite före jobbet. 
Annars då? Ja jag har bestämt mig för att denna vecka blir en socker- och brödfri vecka. Har haft svårt med det suget den senaste tiden så nu kör vi utan en vecka helt, bara för att bevisa för mig själv att jag kan hålla mig borta från det. Och nu när jag har skrivit ut det här måste jag ju hålla det tänker jag. Så ingen baguette, godis, bakverk, läsk eller liknande. Är ju inte så svårt faktiskt.
Förutom jobb varje dag denna vecka så har jag lite kompisdejter inbokade så det är trevligt. 
Ha en bra måndag!

En fredag i livet

 
 
Godkväll vänner och ovänner. Klänningen ovan är något jag bara måste ha. Älskar allt med den, färgen, snittet, modellen, faktumet att den är klassisk och elegant men ändå lite sexig. 11/10! Tycker att allt med Isabella Löwengrip är goals, allt från hennes företag till tankar om livet till klädstil. 
Det om det. Idag har jag jobbat och efter det somnade jag två timmar. Det har varit himla skumt väder i Paris de enaste dagarna med ett tryck i luften och åska som lurat runt knutarna. Just nu ösregnar det också. Ikväll har jag bara lagat nudlar till middag (så gott med soja och grönsaker, ätit det tre gånger denna vecka) och haft avstämning med min syster över telefon en bra stund. Nu tänker jag slå igång en film och äta nicecream. Hade egentligen tänkt styra lite fest här hemma men med vädret var ingen taggad så det får bli en annan dag istället. Imorgon har jag sovmorgon för första gången på en vecka vilket ska bli himla skönt. Sedan börjar jag jobba kl.15 och på kvällen blir det nog utgång med Jenny. 
Trevlig helg på er!