Jenny 23

Friends are the family we choose <3
 
Hejsan mina kära läsare. Jag hoppas att ni alla haft en skön helg, min har varit helt toppen superbra! Bilderna ovan är från idag då jag vaknade i vettig tid, satte mig och pluggade en timme innan jag tog mig till Jennys födelsedagsbrunch. Solen sken och temperaturen visade hela 17 (!!!!) grader så idag var en riktigt bra dag. Jenny hade fixat så fint också, riktigt trevlig eftermiddag med henne och lite peeps. Kan ju tillägga att det var andra människor än Jenny, Greg och jag där men de hamnade inte på bild hehe. Kom hem vid sex och snörade på mig springskorna och drog ut på en riktigt skön sexkilometare. Slog mitt personliga rekord också så det var mycket trevligt. Nu måste jag bara hitta en lite längre runda. 
 
Annars då så har jag varit ut med några tjejer från min klass i torsdags, firat mig med tjejerna hemma hos mig i fredags, haft möte om en resa vi ska göra med kören i maj och haft en heldag med Klara. Är så glad och tacksam över människorna jag har i mitt liv måste jag säga. Lucky me!
 
Nej nu ska jag slänga ihop en sen middag här och sätta mig och plugga lite. Imorgon är det måndag och jag är ledig från skolan så ska träna, plugga, träffa en kompis förhoppningsvis och allmänt fixa lite. Ska nog ta tillfället i akt och börja packa till Barcelona, drar ju nämligen dit på fredag! Mer om det senare. Vi hörs imorgon med mer bilder från helgen! Kram