Enjoying

 
Tänkte slänga upp lite bilder från helgen som gått. Nu är det måndag och jag sitter i skolan igen, detta är DOCK sista veckan innan praktiken börjar nästa vecka. Knäppt men skönt! Ska bli najs med en förändring i vardagen, gillar ju sånt. Fredagen började jag iallafall med lite plugg, uteträning och sedan tog jag mig till hotellet jag ska praktisera på för att lämna lite papper och även få lite kontrakt att fylla i.Unnade mig sedan en Starbucks innan det var dags att dra och ha en engelskalektion med min elev som jag träffar på fredagar. 
 
 
Efter en lyckad lektion mötte jag upp Klara i Saint Michel för en supermysig middag. Därefter drog vi på hemmafest för Linda som fyllde 24. 
 
 
Lördagen inleddes även den med en springtur och lite plugg innan jag tog mig in till Paris för att möta upp Emma för lite shopping. Det slutade med att vi mest promenerade omkring och njöt av solen dock, så hämla härligt väder. Lever för solen, fick till och med en kommentar i skolan idag om att jag såg brun ut YES.
 
 
Senare på eftermiddagen hoppade jag på en buss till Jardin du Luxembourg där jag mötte upp Millija som kom för att tillbringa ett dygn i Paris med undertecknad. Vi slog oss ner på en bänk med kaffe och catchade up. 
 
 
Lördagkvällen tillbringades som alla lördagkvällar borde tillbringas i Parre: på fancy restaurang med tryffelpasta och gott vin. Jisses alltså! Loulou heter restaurangen och ligger precis brevid Louvren. Tips är att be om bord på övervåningen, då kan man se Eiffeltornet! Ibland måste man ju lyxa till det lite.
 
 
Sedan tog vi en drink på Paradis du Fruit innan vi tog oss till L'Arc! Jag och Millija lärde känna varandra förra våren när jag jobbade på L'Arc så det var ju givet att vi skulle tillbaka dit.Körde för en gångs skull på lockigt här och tyckte det var kul.
 
 
På söndagen sov vi ut och sen tog vi oss till Comptoir Veggie vid Bastille för en trerätters brunch som intogs under två och en halv timme. Mumsigt värre kan jag säga! Fler bilder på maten finns på min nya matinstagram @foodbytara, in och följ!! Efter brunchen slog vi oss ner på Operans trappa och njöt av solen innan det var dags för Millija att åka till flygplatsen. 
 
Mycket bra helg med goda vänner och god mat OCH fint väder, precis som man gillar't! Hoppas att ni också hade en fin helg! Kram