Thursday morning

 
Godmorgon mina vänner! Eller ja, morgon och morgon, god eftermiddag. För mig känns det iallafall som morgon då jag låg och drog mig i sängen nästan till klockan tolv. Det händer väldigt sällan kan jag säga men det var så skönt att få vila upp sig ordentligt efter tre långa och rätt intensiva skoldagar. Nu är det dock över, alltså va? Har inte riktigt greppat det än. Nu har jag just ätit frukost (bilden), pratat med pappa och skrivit söndagens modeså nu är det dags att ta sig ut på en springtur. Jag jobbar idag/ikväll och det är ju ett rätt stillastående jobb så det är skönt att få röra på sig och få lite frisk luft före det.
Ha en trevlig torsdag hörni!

This week

 
Godkväll vänner! Tänkte checka in här och dra en liten snabb uppdatering på hur denna vecka ser ut. Tyckte det här citatet var så bra föresten, ironiskt nog la jag upp det på min instastory. 
 
Måndag-tisdag-onsdag: långa intensiva skoldagar med samanlagt sex prov och två presentationer. Typiskt min skola att klämma in allt i sista minuten, planering är inte A och O på det stället kan jag säga.. Ikväll har jag även varit på körövning och fikat efteråt såklart, alltid lika trevligt. Imorgon slutar vi åtta på kvällen och sen ska mina klasskamrater dra ut och fira att vårt andra skolår i princip är klart, får dock se om jag orkar med. Har känt mig lite trött de senaste dagarna men kanske man får energi till lite party.
 
Torsdag + helgen: på torsdag jobbar jag på hotellet men börjar först på eftermiddagen så tänkte unna mig en sovmorgon följt av träning. Ska bli så skönt. På fredagen har vi en konferens i skolan och sedan har jag engelskalektion på eftermiddagen. Ska även försöka träffa Juliana och eventuellt Klara. Lördag och söndag jobbar jag igen och på söndagen ska vi sjunga med kören på påskmässa.
 
Nu sitter jag i sängen och äter choklad och tänkte somna framför min nya favoritserie Love. Finns på Netflix, spana in den hörni!! Så mysig. Gillar serier med lite halvknäppa huvudpersoner som inte är sådär perfekta och förutsägbara. 
 

Enjoying

 
Tänkte slänga upp lite bilder från helgen som gått. Nu är det måndag och jag sitter i skolan igen, detta är DOCK sista veckan innan praktiken börjar nästa vecka. Knäppt men skönt! Ska bli najs med en förändring i vardagen, gillar ju sånt. Fredagen började jag iallafall med lite plugg, uteträning och sedan tog jag mig till hotellet jag ska praktisera på för att lämna lite papper och även få lite kontrakt att fylla i.Unnade mig sedan en Starbucks innan det var dags att dra och ha en engelskalektion med min elev som jag träffar på fredagar. 
 
 
Efter en lyckad lektion mötte jag upp Klara i Saint Michel för en supermysig middag. Därefter drog vi på hemmafest för Linda som fyllde 24. 
 
 
Lördagen inleddes även den med en springtur och lite plugg innan jag tog mig in till Paris för att möta upp Emma för lite shopping. Det slutade med att vi mest promenerade omkring och njöt av solen dock, så hämla härligt väder. Lever för solen, fick till och med en kommentar i skolan idag om att jag såg brun ut YES.
 
 
Senare på eftermiddagen hoppade jag på en buss till Jardin du Luxembourg där jag mötte upp Millija som kom för att tillbringa ett dygn i Paris med undertecknad. Vi slog oss ner på en bänk med kaffe och catchade up. 
 
 
Lördagkvällen tillbringades som alla lördagkvällar borde tillbringas i Parre: på fancy restaurang med tryffelpasta och gott vin. Jisses alltså! Loulou heter restaurangen och ligger precis brevid Louvren. Tips är att be om bord på övervåningen, då kan man se Eiffeltornet! Ibland måste man ju lyxa till det lite.
 
 
Sedan tog vi en drink på Paradis du Fruit innan vi tog oss till L'Arc! Jag och Millija lärde känna varandra förra våren när jag jobbade på L'Arc så det var ju givet att vi skulle tillbaka dit.Körde för en gångs skull på lockigt här och tyckte det var kul.
 
 
På söndagen sov vi ut och sen tog vi oss till Comptoir Veggie vid Bastille för en trerätters brunch som intogs under två och en halv timme. Mumsigt värre kan jag säga! Fler bilder på maten finns på min nya matinstagram @foodbytara, in och följ!! Efter brunchen slog vi oss ner på Operans trappa och njöt av solen innan det var dags för Millija att åka till flygplatsen. 
 
Mycket bra helg med goda vänner och god mat OCH fint väder, precis som man gillar't! Hoppas att ni också hade en fin helg! Kram