Fredagsfunderingar

 
Godmorgon! För tillfället sitter jag i sängen och äter knäckebröd från Ikea med tomat och dricker en kopp te. Strax ska jag göra mig klar och åka och möta några tjejer från jobbet på lunch före jobb resten av dagen. Hade två dagar ledigt efter att Mathias for och det har varit så himla skönt. Kan jag bara få vara ledig nu? Har också haft praktikpresenation i skolan och lämnat in min praktikrapport. Tyckte det gick bra, i vilket fall är det väldigt skönt att ha det över. Nu är det bara en månad kvar av praktik och sen är jag klar! Känner mig redan ganska klar där om jag ska vara ärlig men det är bara att bita ihop. Ser så mycket fram emot Åland hela augusti och halva september, har nog aldrig längtat så mycket. Hela den här våren har faktiskt varit en enda lång längtan. 
Här ovan ser ni föresten min fina utsikt här om kvällen. Efter skolan var jag och träffade Lauren och Mélissa från jobbet och åt godaste falafeln. Därefter for jag till Emily och så åt vi vietnameskt. Kvällen avslutades med Klara vid Seine. Ibland måste man bara stanna upp och ta in Paris och all dess skönhet. Hade även picnic och solade hela dagen en dag när jag var ledig, med Jenny och Manon i Bois de Boulogne. Fantastisk dag trots att jag brände mig. Mer sånt.
Det är ju fredag idag föresten. Jag ska jobba fyra dagar till så för mig blir helgen på tisdag och ondag dock. Ska planera in lite kul för jag har hört att tiden går fort när man har roligt. Ha en underbar helg nu hörni! Kram

Veckan med Mathias

Hej! Låt oss ta en titt på vad jag och Mathias hittade på förra veckan när han var här.
 
En dag var det Fête de la Musique här så då hängde vi i Marais där jag hade uppträdande med kören och sedan åt vi falafel. 
 
Midsommar firade vi med kransbindning och rosé.
 
På lördagen efter jobbet blev det utflykt till Montmartre. Längesen jag var där. Och så åt vi glass också.
 
På kvällen blev vi bjudna på tacos hos Emma, Olivia och Johanna med Anton och Adrian. Mycket trevligt och mycket gott.
 
I söndags fyllde Mathias 22 (!!) ås efter jobbe mötte jag upp honom och Emma på en uteservering vid Pompidou. Det blev drinkar och käk för deras skull. 
 
Vi hann även med ett glas champagne på en båt vid Seine. Väldigt angenämt. Och här här vi han, den nyblivna 22-åringen. 
 
På kvällen hade vi bjudit över lite folk att fira med oss. Hade lite snacks och så blev det cider, rosé, rödvin och öl. Vi fick plats åtta personer på min lilla gård och satt där inpå småtimmarna och snackade skit. Mer sånt tack!
 
Mathias sista dag önskade han att vi skulle åka till Louvren så sagt och gjort.
 
Sedan tog vi oss till parken Buttes Chaumont som är så fin och hade en picnic med mimosas. Mimosas är ju livet hörni.
 
Med Mathe.b är livet alltid en fest, en av många anledningar till varför jag tycker så mycket om honom.
 
Vi promenerade lite i parken också. Hade på mig en ny klänning jag köpte i Stockholm, så somrig och fin tycker jag. Och korgväskan! Bästa väskan. Dagen efter for Mathias hem i sällskap av Emma så nu är jag on my own igen. Nåja. 33 dagar till hemfärd idag, bokade just. Har aldrig varit så redo för Åland. Bästa stället på jorden.
 

Måndag + tisdag

Måndagkväll: Mathias anlände, äntligen! Detta firades genom att flytta ut matbord och stolar på vår innegård och avnjuta en god middag och vin. Angenämt är ordet!
 
Tisdagen började med en ordentlig brunch bestående av riktigt goda veganska bananpannkakor om jag får säga det själv, frukt och bär, reissumies, smoothies och kaffe. Tiopoängare! Därefter rullade vi till Ikea och roade oss x-antal timmar. Gjorde om lite här hemma sedan, fick äntligen in lite grönt i hemmet och en spegel på väggen. Inte illa! Dagen avslutades med picnic vid Seine. Värre kan man ha det, eller hur?