Borta bra men hemma bäst?

 
 
Då har fyra månader svischat förbi i en rasande fart och min hotellpraktik är över. Det är med blandade känslor jag lämnar, men främst tacksamhet och glädje över det jag lärt mig och de människorna jag mött. Har fått så fina vänner, något jag inte alls förväntade mig om jag ska vara ärlig. Nu sitter jag iallafall på flygplatsen och väntar på att boarda. Ätit en falafelsallad och druckit en chokladfrappe på havremjölk. Kan inte riktigt förstå att jag äntligen, ÄNTLIGEN är påväg hem. Har sett fram emot det här så länge och nu är liksom stunden här. Sover hos Sarah inatt och imorgon tar jag första båten hem. Planen var egentligen att ta det lugnt och umgås med familj osv första dagen men sedan ringde Gabbi och erbjöd mig jobb på Rockoffs personalfest så då kunde jag ju såklart inte säga nej. Det ligger mig ju varmt om hjärtat så det ska bli härligt att få ta del litegrann av festligheterna. 
 
Blir hemma nu i en och en halv månad och ska verkligen se till att NJUTA. Jag är ju en mästare på att uppskatta Åland nu när jag inte bor där längre. Jag hoppas även att jag kommer få en liten nytändning i min relation till Paris, tänker att jag kommer börja längta tillbaka när jag varit hemma ett tag. Det är planen.
 
Kan inte vänta på att få krama om vänner och familj imorgon, detta kommer bli riktigt, riktigt bra.Vi hörs antagligen om några dagar, för nu ska jag leva LIFE. Puss!

Senaste veckan

 
Hej på er! Den senaste veckan har jag umgåtts mycket med vänner, och jobbat. Bilden ovan är från iförrgår när jag var ledig och slog mig ner i Jardin du Luxembourg för att läsa. Ganska mysigt faktiskt. Nu har jag just inledit mitt sista jobbrace här, bara fem dagar kvar! Fick äntligen våra betyg häromdagen också, och kan glatt meddela att jag fått mitt andra skolår godkänt. Så himla skönt. Bättre medeltal fick jag också, kul! 
Annars då så har Nico dragit från Paris för ett tag så det känns lite tomt här hemma... Är så van att ha honom här. Andra människor kanske skulle tycka att det är skönt att ha hemmet för sig själv men jag är ju inte riktigt som alla andra. Gillar att ha någon "around" även fast man inte är upp i varandra hela tiden. Tur att jag också far snart. Är så redo. 
Nej nu ska jag ta tag i mig själv, ligger i sängen och har ätit en påse chips men ska skriva veckans mode och trend. Blir om helvita outfits, tycker det är så fräscht just nu. Denna sista helgen i Paris blir det nog inte många knop, förutom jobb. Ska försöka få till en tjejmiddag typ, men det är ungefär det. Vi hörs hörni!

12 dagar

 
Haft två sköna lediga dagar med träning, vänner och goood mat. Nu är det 12 dagar kvar till hemfärd och jag kunde inte vara mer redo. Pratade just med min far som befann sig ute på stugan och det verkade så himla mysigt. Ser fram emot att hänga i naturen, promenader i skogen, bara vara på stugan, hänga på Garden med vännerna, promenera i hamnarna och spana på båtar, äta sallad på Iwa, spontana kvällsdopp, båtturer och att vara med vänner och familj. Lever för denna "semester" just nu. Det finns inget bättre än sommar på Åland, det är sen gammalt. <3