Helgen som gått

 
Hej måndag! Låt oss ta en titt på helgen som varit innan vi spanar in veckans planer. Hade en riktig pangfredag med middag med Emily, Brookes hejdåparty med tjejerna och en liten utgång. Bilden ovan är från Bomboum där vi avslutade kvällen jag, Millija, Jenny och Greg. Så trevlig kväll! På lördagen hände inte många knop pga demonstrationerna här i Paris. Lyckades iallafall dra med mig Millija för att käka veganburgare och sedan tillbringades resten av dagen på sängen med Netflix. Igår söndag var jag i kyrkan hela dagen eftersom vi hade fyra luciakonserter. Efteråt fick vi käka julbord vilket var supertrevligt, de hade till och med fixatlite veganmat till mig! Lyxigt! Tackar och bockar för det. 

It's Friday

 
Trevlig fredag vänner!!! Jag är så taggad idag. Sov gott inatt och hade en väldigt lugn kväll hemma igår. Vaknade tidigt idag och hann med en mumsig frulle och lite plugg innan dagens lektion. Efter skolan ska jag möta upp Jenny och fira hennes nya lägenhet med en liten champagnelunch! Så glad för hennes skull! Ikväll blir det middag med henne och Emily och sedan ska vi till Brookes goodbye party. Är peppad inför denna helg, och nästa helg drar vi till Marbella. Vilket liv man lever va? Kramar
 

Natten går tunga fjät...

 
Igårkväll sjöng vi med kören på Cité Universitaire. Så mysigt. Jag fick den fina äran att vara lucia, så roligt och spännande. Ser fram emot resterande konserter! Hade även middag med Jenny igår bestående av thaimat mmm så gott. Vi har snöat in oss på det. Imorse kom hon över på frulle och just nu sitter jag i skolan. Ikväll ska jag bara ta det lugnt hemma, plugga lite, och gå och simma tror jag. Var inte igår direkt.