Wake up happy

 
Hej tisdag! Sitter för tillfället och väntar på att golvet i lägenheten ska torka, har nämligen tagit tag i mitt liv och köpt en mopp osv och skurat golvet! Kanske inte så big deal tänker ni men för mig var detta en stor accomplishment. Ska snart bege mig ut på en springtur i solen och sedan är det dags för jobb så småningom. Ikväll ska jag på en kollegas födelsedagsfirande och sedan är jag ledig i två dagar! Yes så najs! Har planerat in lite trevliga saker jag tänkte hitta på så det blir riktigt bra.
Livet är så mycket roligare nu än det var för bara en månad sen. Och på tal om roliga saker, om en vecka hoppar jag på ett plan till Marbella för att hälsa på Nona. Är supertaggad och mamma kommer också vara där så det blir riktigt bra.
Här ovan är föresten några treviga låtar, jag är ju motsatsen till en musikexpert dock hehe. Jag är liksom den där personen som lyssnar på färdiga Spotify listor. Dessa hittade jag iallafall i listan Wake up happy som är en favorit just nu. Nej nu ska jag bege mig ut, ha en fin tisdag my friends!