Veckan som gått

Hej vänner! Inleder denna vecka med en recap av förra veckans händelser.
 
Hängde vid Eiffel med Emily på onsdagen före jobb. Låg i gräset och solade och åt jordgubbar, så härligt.
 
På fredagen före jobbet for jag hem till Asta och så lagade vi en sallad och åt lunch på altan. Så najs och kolla vilket fint hus. Hann även sola lite på deras gård innan det var dags för jobb.
 
Här är min utsikt varje dag när jag kommer upp ur metron och ska tll praktiken. Helt okej alltså! Har jobbat eftermidagspass tisdag - lördag denna vecka, riktigt chill och känner att jag börjar ha koll nu. 
 
Inte för att skryta men tränade fem gånger förra veckan! Det är riktigt bra för att vara mig. Tre springrundor och två träningspass med kroppsvikt i parken här nära. 
 
Nu till veckans bästa dag som var igår, söndag. Inledde dagen med träning och sedan tog jag mig till Boulogne som ligger precis vid västra utkanten av Paris. 
 
Jag skulle nämligen och spana in Ellies nya lägenhet och äta lunch på hennes 18 kvadratmeter stora balkong! Alltså underbart och vilken fantastisk utsikt! Vi åt sallad och drack drinkar, catchade upp och bara njöt av solen. Som balsam för själen alltså, blev helt lugn inombords. 
 
Sedan promenerade jag hem till Jenny där vi drack lite rosé och snackade skit en stund innan vi hoppade på bussen till Monsieur Mouche. Det är en stor båt som har en takterass med bar, alltså så himla härligt!
 
Vi mötte upp Juliana och hennes vän Märta där och minglade och drack lite mer rosé i takt med att solen gick ner.
 
 
 
Supergoda drinkar, trevliga människor och skön musik, what more to wish for?
 
Always a good time med denna lirare!
 
Favoriter <3 Obs på att Juliana är en centimeter LÄNGRE än mig, vet ni hur underbart det är att umgås med en tjej i min egen längd efter att ha varit längst i hela mitt liv? Wow alltså. Hade förövrigt en supertrevlig kväll, känner att vi kommer bli stammisar på detta ställe i sommar. Over & out, riktigt bra avslut på en bra vecka helt enkelt!