Just nu

Bild från Barcelona för några veckor sen. 
 

Tänker jag på:
Hur det skulle vara att bo INNE i Paris igen. Väldigt sugen på det. Bor ju vid södra utkanten för tillfället och har insett att nu när våren och sommaren är här skulle det vara så härligt att ha en lägenhet i Paris, gärna bredvid någon park. Så skönt att kunna promenera till ställen istället för att ta metro också!

Är jag glad över:
Att praktiken går bra och jag trivs! Är också glad över att det är ett ställe med dresscode så man måste klä upp sig lite varje dag. Sånt gör ju vardagen så mycket roligare enligt mig. Är också glad över kommande dagars planer, har lite roliga saker inplanerade.

Äter jag helst:
Detta är inget jag är nöjd över men: sötsaker. De senaste veckornas sötsug har inte varit nådigt och måste nu få ett slut känner jag. Min hy lider bland annat och sockrets baksidor har man ju koll på i allmänhet vid det här laget.. 

Längtar jag efter:
Helgen och hoppas på mera sooool.

Är jag ledsen över:
Att jag antagligen inte kommer få ledigt tre dagar i början av maj. Hade nämligen tänkt åka till Marbella och slå två flugor i en smäll (träffa syster och mamma) meeen min chef verkar redan ha lagt schemat så det går nog inte. Håller dock fortfarande tummarna!

Läser jag:
Funny Girl av Nick Hornby. Detta är årets NIONDE bok. Obs versaler för jag är stolt över hur bra mitt nyårslöfte om att läsa minst en bok i månaden går. Läs Funny Girl föresten, den är riktigt bra!! Love. 

Är jag stressad över:
Hmm.. ni vet ju att stress inte riktigt är min grej så hoppar nog denna fråga? Eller ja, kanske att mitt alarm ringer om fem och en halv timme, men det är helt ärligt inte så farligt längre. Har vant mig vid att stiga upp 5:45.

Är jag nöjd med:
Paris väder. Kan vi bara uppskatta att jag idag brände mig lite på näsan? Alltså goals ju. Även nöjd över lite ny shopping som jag unnade mig. Shoppar nästan aldrig nuförtiden så detta var välförtjänt tyckte jag. Blev två byxor, en blus, en klänning och en t-shirt. Den sisnämnda från Uniqlo's samarbete med Marimekko!! Så kul, heja Finland!

Drömmer jag om:
Min materiella dröm just nu är en rosa kappa. Kan inte riktigt sätta fingret på hur jag vill att den ska se ut exakt, men den ska inte vara för ljusrosa, mera lite glassrosa? Annars så drömmer jag om soliga Parisdagar med picknickar som blir till heldags häng i parker och sen på kvällen är man kvar och dricker vin, och någon har en högtalare och fler människor ansluter sig och kanske börjar man socialisera med de andra kompisgrupperna runt omkring en också. Detta kan även ske bredvid floden och är det absolut bästa jag kan tänka mig. Vad skönt ändå att min dröm är inom räckhåll, gjorde tillexempel detta i helgen och planerar att göra det denna kommande helg.

Lista från favvobloggaren Sandra Bejers blogg föresten! Check her out, hon om någon är ju goals.