Finally weekend

Hej vänner! Igår hade jag och Emma en riktig chilldag hemma hos henne med hennes barn. På kvällen tog vi oss in till Paris och unnade oss cheeseburgare på en uteservering. Idag har jag sprungit 5 km på gymmet, pratat med mamma och packat till Milano dit vi drar imorgonkväll. Fick även ett paket idag hihi med mina kära springskor och lite annat smått och gott. Dagens frukost var himmelsk som ni ser. Nu sitter jag på tåget in till Paris för att möta upp Emma och göra lite ärenden innan kvällen. Vi ska fira Lilli som fyllde år häromdagen så det blir först sushi med henne och Macha innan vi drar ut. Perfekt fredagkväll alltså! 

Gucci SS/16

 
Tyckte Guccis SS/16 kampanjfilm är så härlig på något sätt. Jag får en bra känsla när jag ser den och kläderna kommer verkligen fram bra. Den är ungdomlig, lekfull och levande, något helt annat än dessa typer av reklamer ofta brukar vara. Kampanjen är filmad i Berlin med regissören Glen Luchford.

Hello Paris!

 
Ett gäng bilder från min och Kians tisdag i Paris. Det blev lite spontant en picnic vid Eiffeltornet på en bänk i Champs de Mars, följt av ridning för Kians del och sedan promenad i solen och metro till Champs Elysées där vi gick upp i Triumfbågen. Håller fast vid att det är Paris bästa utkiksplats. Sedan gick vi till Vanessas kontor som ligger precis vid Champs och väntade där tills hon slutade så for vi alla hem tillsammans. Så bra dag! 
På kvällen drog jag in till Paris igen och träffade Lilli och åt crêpes och drack te och sedan kom Emma och så hängde vi vid Châtelet en stund innan jag tog tåget hem. Idag är faktiskt min sista jobbdag den här veckan fast det bara är onsdag för ikväll kommer Kians morfar hit så imorgon är han med honom och på fredag åker hela familjen på semester en vecka till Madeira. På lördagkväll drar jag och Emma till Milano så det är skönt att få några dagar ledigt före det och fixa lite saker som behöver göras. Nu ska jag skriva söndagens mode & trend här och sedan ska vi baka jag och Kian. Det blir en lite lugnare dag här hemma idag. Hörs senare!