Bon appétit !

Godmorgon vänner! Tänkte visa tre goda middagar som jag ätit de senaste dagarna, inget speciellt eller komplicerat men riktigt gott.

Squash panerat i ägg, mjöl och lite havregryn med couscous, en avocado och lite tomatsås.

Krämig avocadopasta med pesto, haricots verts och körsbärstomater.

Tomatsås med squash och körsbärstomater med couscous, sallad, gurka och majs.

Sunday & Monday

Hej! Här är lite bilder från söndagen och igår måndag. I söndags kom Macha och tittade hur jag bor och sedan tog vi oss till Jardin du Lucembourg. Där hade vi lite picnic, läste och tog det lugnt och njöt av det någorlunda svala vädret. Riktigt skön eftermiddag. På kvällen hamnade vi lite oplanerat på en klubb i Bois de Bologne med lite nya vänner, riktigt rolig kväll faktiskt. Igår måndag hängde jag med Macha igen, vi började dagen med sushilunch! Det finns ett bra ställe vid Place de Clichy där man betalar 12,90 vid lunchtid och så får man äta hur mycket sushi man vill. Himmelriket typ! Sedan tog vi oss till Emmas jobb och väntade tills hon slutade och så gick vi till en liten park nära och hängde någon timme. Igårkväll var jag och Emma vid point île Saint Louis och sedan på en rooftop bar vid Hôtel de Ville som hade jättefin utsikt. Måste tillbaka dit.
Ha en bra dag allihopa!

La vie à Paris

Hej gänget! Jag skrev just ett långt inlägg om de senaste dagarna som helt försvann så jag låter bilderna tala för sig själv den här gången. De senaste dagarna har jag njutit av Paris med min kära mor, haft picnics, besökt skolan, firat Emma 20 år med henne och Macha, svalkat mig på en konstgjord strand vid en sjö i Cergy som ligger en bit från Paris, hängt vid kanalen med Marta, sprungit 7 km (till min egen förvåning) och besökt marknaden bredvid där jag bor. Mamma for hem i fredags så nu är jag alltså helt on my own. Hittills har det gått bra iallafall men jag märker att jag lätt känner mig ensam så då är det bra att ha mycket på gång.
Ska försöka uppdatera oftare nu när jag har kommit till ro här, så att ni bättre får hänga med mig i Parislivet. Pussar!