Saturday

Hej bloggen! Igår efter jobbet var jag med Sarah och sen till Kino en liten sväng med alla. Var över förväntan där så det var kul. Bestämde mig dock i sista minut så drog i princip bara på mig min karonkaklänning och en krona och var en prinsessa hehe. 
Idag har vi match så ska snart börja bege mig dit. Är riktigt taggad, ska bli roligt att spela och förhoppningsvis har vi en chans mot detta lag.
Ha en bra lördag allihopa!

En favorit 

Happy Halloween!

Hej vänner och glad fredag och happy Halloween! Idag har jag bara varit i skolan och lunchat med Jassa på Iwa, livets lunch som vanligt. Mycket trevligt! När jag slutar ska jag jobba 15-20, hoppas på en lugn kväll. Sen ska jag nog bara mysa med Sarah, känns som ett perfekt avslut på denna vecka som arbetsnarkoman höhö. Är glad att jag har jobb ändå. Och snaaart kanske jag har ett nytt spännande, mer om det sen. 
Imorgon har vi match och på söndag tänkte jag kolla på herrarnas match. Och hänga med vännerna. Känns som en perfekt chill helg.  Nu ska jag återgå till engelskan här med folk födda år 1999. Intressant.
Pussar och ha en bra helg!

H&M x Balmain

Är det någon mer än jag som älskar H&M:s senaste designersamarbete? Den nya Balmainkollektionen är supercool och om jag bara kunde skulle jag lägga vantarna på flera av plaggen. Mina favoriter är den gröna glittterklänningen, pärlkavajen, den svarta klänningen och pälsarna. Så häftigt att kampanjen frontas av it-tjejerna Kendall Jenner och Gigo Hadid också!