It's not a trip or vacation, it's a second life

Ikväll saknar jag Mexiko så mycket så det värkar i mitt hjärta. Jag tror de flesta vet hur det känns att sakna något eller någon. Men hur det är att sakna ett helt annat liv tror jag inte det är så många som förstår hur fruktansvärt ont det tar och hur tudelad man blir som person. Mitt utbytesår var inte bara en resa till ett exotiskt land med fester och sköna personer. Det var så mycket mer. Det gav mig så mycket som jag aldrig trodde det skulle ge. Att ha levt ett liv som var nästan motsatsen till det jag lever nu och älska båda men ändå sakna det ena så mycket är jobbigt. Det känns inuti en på ett sätt som är svårt att förklara i ord. Jag saknar de människor som var min familj under ett års tid. De människor som från början var främlingar men ju mer tiden gick, desto närmare kom vi varandra. Vissa klickade jag med direkt medan det tog tid med andra. Men alla kom vi på något sätt varandra väldigt nära. De är få människor jag håller så varmt om hjärtat som dem. Min utbytesfamilj. Jag talar inte om mina värdfamiljer utan mina vänner. Familjen jag valde. De som fanns där genom eld och vatten och skulle ge sitt liv för mig och jag för dem.
Jag är så ledsen att vi är så utspridda över hela världen som vi är. Aldrig kommer vi bo på samma plats igen allihopa och dela ett liv som vi gjorde då. Jag är ledsen över att de inte längre är en del i min vardag. Jag är ledsen över att jag inte bara kan skriva dem att vi ska ses på bion och sen gå och äta. Men på samma gång är jag glad. Jag är glad att jag fick chansen att träffa dessa fantastiska människor som gör mig varm i hela kroppen. Jag är glad att jag hade turen att träffa några av mina själsfränder som jag annars aldrig skulle ha träffat. Och jag är glad över hur lätt det är att hålla kontakten i den tid vi lever i. Det är så mycket känslor i att vara en föredetta utbytesstudent. Och givetvis saknar jag Mexiko. Mitt andra hemland där jag på riktigt hittade mig själv fast jag var lite vilsen ett tag. Landet som jag älskar så högt för dess mentalitet, underbara folk, klimat, kultut, mat och vackra språk. Landet som är paradiset på jorden för mig. 
 
Felipe, Jan-Lucca, Rachel, Lisa, Grégoire, jag, Gabi, Karin, Franziska och Aki <3

Create your own dream

Godkväll vänner! Idag har jag jobbat hela dagen. Igår med. Och i tisdags. Imorgon har vi match och sen är det fullt program hela kvällen och på söndag jobbar jag. Och på måndag hela dagen med. På tisdag har jag min sista dag någonsin i Lusse, skriver bio2 då, vilket avslut va! No pressure liksom...
Men sen, på onsdag, då far jag till Paris och hälsar på Emma. Kan inte förstå att jag får träffa henne om mindre än en vecka, se Eiffeltornet och höra franska som är som ljuv musik för mina öron. Jag är SÅ taggad. Behövs verkligen en liten paus i vardagen som går i ett just nu. Hinner knappt sova känna det som. Ser sååå fram emot en vår i Paris också, jag är så glad att jag tog beslutet att följa min dröm och flytta bort ett tag till min favoritstad. Man måste nog ta alla chanser man får när man är ung, eller ännu bättre som jag, SKAPA sina egna chanser. Jag vill inte se tillbaka på livet när jag är gammal och undra varför jag bara följde standardmallen och inte levde livet fullt ut när jag hade chansen. DU bestämmer ditt eget öde, ingen annan. Och inget är omöjligt, så länge man vill något tillräckligt mycket. 

Work work work

Hej alla. Idag har jag jobbat, jobbat och jobbat lite till. Började med att flänga runt några timmar med mina modeller Nona och Samuel för att hitta kläder till dem till ett modereportage till tidningen. Sedan fotade vi med Daniel en och en halv timme och det blev sååå fint. Ibland älskar man sitt jobb alltså! Sedan var jag på folkhälsan och lekte med mina barn där innan jag och Daniel begav oss på lite kvällsjobb till 4H gården. Kom hem halv nio och har renskrivit texter sen dess men nu är äntligen allt klart. Älskar mitt jobb men idag var en lång dag hehe! Ser fram emot när tidningen kommer ut iallafall, modebilderna är riktigt fina och sen har jag tre andra reportage där också. 
Nu ska jag fortsätta de på PH och Satc här. Puss!

Aldrig sett snyggare modeller