Almost summer

Hej bloggen! Vad har jag gjort de senaste dagarna? Varit lite i skolan med betoning på lite, kirrat sommarjobb, varit ute i solen,tränat volley och hängt lite på Kino igårkväll. Skön vecka med andra ord. Idag är det fredag vilket betyder skolavslutning!!!! Helt ofattbart är det egentligen. Just nu sitter jag på balkongen i min nya bikini och dricker kaffe och äter en vaniljkvarg. Om en stund ska jag väl ta en dusch och fixa mig lite och sen dra till Alandica. Efter vår avslutning måste jag tydligen vara med på treornas genrep eftersom jag ska vara värdinna imorgon. Sen ska jag dra till Mathias på examensbjudning och efter det till Jassa. Vi hörs sen någon gång med bilder och sånt. Ha en underbar helg nu för det tänker jag ha, puss!

It's always a good time

Hej. Här är lite bilder från gårdagen. Drog alltså helt spontant med Mathias och Emma över dagen till Stockholm för att chilla och shoppa lite. Hade det riktigt trevligt och fick med mig lite fina grejer. En svart klänning till lördagens dimission där jag ska vara värdinna, lite underkläder, en bikini, ett par gudomliga yogapants, en Adidas tröja och en långärmad Ralph Lauren piké. Lite lyxigt sådär hehe. Under dagen hann vi med en god lunch på ett café i gamla stan och lite häng i Kungsträdgården, men tyvärr var alla rosa blommor borta så fick inga fina bilder på det. :( Måste föresten tipsa er om att dra till Urban Outfitters butik om ni inte har gjort det. Den är så himla ball bara och säljer en massa coola kläder och prylar. 
Idag har jag varit ledig igen, looove it. Har skjutsat Tazmin till Sund, varit på en arbetsintervju (håller tummarna så hårt), promenerat med hundarna i regnet (livet som hundägare), lunchat med Taz på Iwa, glott lite på stan, dammsugit, tvättat, städat rummet och tränat volley. Fått en hel del gjort alltså! Ikväll efter träningen fick jag värsta lösgodissuget så for med Patte och handlade. Kanske inte så smart nu i efterhand då jag känner mig spyfärdig... Usch. 
Imorgon ska jag faktiskt till skolan, har två utgivningar. Sen måste jag kirra lite saker till helgen. På tal om det, är så HIMLA TAGGAD. Och jag ska inte ens ta studenten haha! Let's make it a good one, men helt ärligt kan jag inte komma ihåg när jag senast skulle ha haft en dålig helg så... Hehe. 
Pussar!
Mode och trend
Glömde lägga upp söndagens mode och trend men här är den nu. Snackar lite om studenten som är aktuellt nu. Ni kan läsa min sida varje söndag i Ålandstidningens e-tidning. Ge gärna feedback<3