New lovers

 
Äntligen kommer här en bild på mina nya lovers. Tack till Nona som fotade och fixade, visst blev det fint? Tänker mig dem nu när det blir lite varmare ute, perfekt till vardags men funkar även till fest. Kap! 

When life is good

 
Grymt rolig lördagkväll/natt. Älskar kvällar som bara blir sådär roliga utan att man ens har planerat det. Spontant är bäst, så är det bara. Söndagen var en riktig segdag, fick inte mycket vettigt gjort. Lyckades plugga en liten stund på samhällan som jag skrev idag, men vet ni vad? Jag tror den gick bra! Så skönt. Fick ut tyskan också och med lite tur blir det som jag vill med den också, men vi får se. Slutade runt halv ett och promenerade ner genom stan i regnet med Jassa. Blev en liten fika på Iwa innan jag följde henne hem med hundarna i släptåg. Ja alltså bokstavligt talat, Trixi skakade för att hon hade så kallt. Gulle. När vi kom in fick jag spontanbesök av Mathias och Emma. Snackade lite skit om helgen och sådär, mycket trevligt. Kan jag bara säga hur avundsjuk jag är på Emms som ska vara au pair i Paris i höst? Jag dör, seriöst.
Sedan lyckades jag faktiskt plugga lite och svängde ihop värsta gourmetmiddagen till familjen innan jag for till Bim för att plugga ännu mer. Gotta love bio2. Måste dock säga att det gick upp en hel del ljus för mig när vi gick igenom allt tillsammans, har i princip inte fattat något under själva kursen pga brist på engagemang men nu! Skönt att se att det inte är helt hopplöst. Mysigt att catcha upp med henne lite också och katterna<3 tusen hjärtan på dem. Nu sitter jag och ser på en film i sängen, ska tipsa er om några bra sen. Imorgon börjar jag tolv slash ett, älskar provperiod ändå. Har kännt mig mycket piggare idag jämfört med hela förra veckan, vet inte om det är sjukdomen som börjar gå över eller den mentala delen men skönt iallafall. Godnatt på er

Remembering summer 2014

Den 3 juli 2014 landade jag på flygplatsen i Helsingfors efter att ha varit borta i Mexiko i ett år och återförenades med de två bästa i mitt liv. Ord kan inte beskriva den känslan.
 
Kom hem till Åland och möttes av en ny lägenhet och ett eget rum med rosa rosett...
 
... och dessa underbaringar som överaskade mig när jag kom in genom dörren. Så mycket kärlek!
 
Med min katt någon gång i somras på stugan<3
 
En härlig sommardag på stugan.
 
En fin dag åt jag, Jassa och Amanda lunch på ÅSS. Kommer bli massa sånt i sommar med tanke på vilka som ska jobba där hihi. Helt perfekt alltså, bra läge och förhoppningsvis massa heta turister också.
 
Jag och Nona spelade beach på Mariebad någon dag med volleybollen.
 
Drog till Stockholm några dagar före skolan började. Är inte ens säker på vem jag for med haha, Antonia iallafall? Tror jag. Och nån till? Bra minne man har.
 
Här firar vi kusin Arvid som fyllde 18 i Skag. 
 
Och här ordnade jag överrasknings 18-årsfest för Emma. Temat var Frankrike så jag hade scarf.
 
Och här fyllde Dessie aka Murok 18.<3