Jersey day 4

Hej vänner! Idag steg vi upp vid sex för att spela tidig match mot Isle of Man. Fick spela hela matchen och vann 3-0 så det var kul. Efter det gick vi till hotellet och åt lunch och sen gick alla och la sig en stund haha innan matchen mot Färöarna. Torskade 3-0 vilket sög men de är för jäkla bra alltså, helt sjukt faktiskt vilken nivå de spelar på. Nåja. Ikväll har vi bara ätit, haft möte om morgondagens match mot Jersey och varit en sväng till Games ville. Har det så himla bra här, vill inte fara hem... Tur att vi har några dagar kvar! 
Hörs imorgon, håll timmarna för oss. Puss!


Jersey day 3

Tjuu bloggen! Idag hade vi vår första match mot Bermuda som vi vann med 3-1. Så roligt! Efter det var vi till hotellet och duschade innan vi gick ut och åt lunch. Pommes för tredje dagen i rad hehe. Sen gick jag och Bim och kollade lite beach och sen herrarnas match mot Shetland. Imorgon har vi två matcher så nu ska vi sova tidigt. Puss

Jersey day 2

Hej!! Har haft ännu en grym dag här. Vi började med att heja på våra herrar som vann och så kollade vi på Föröarna mot Isle of Man som är i vår grupp. Efter det gick några av oss och käkade lunch på en uteservering medan resten drog till hotellet. Sen gick jag och Maggan och kollade beachvolley i typ tre timmar, både damer och herrar. Så himla kul! Vid femtiden gick vi tillbaka hallen och kollade Bermuda mot Jersey eftersom vi spelar mot Bermuda imorgon. Är så himla taggad på att äntligen få spela själv nu efter att ha kollat massa matcher. Håll tummarna för oss! Imorgon blir det tidig uppstigning och sen kör vi så det ryker... Hörs då! 

Hotellet!Vinst till herrarna wihooo 
Mumsig lunch